CSMS Iaşi şi-a asigurat promovarea în Liga I

Formaţia CSMS Iaşi şi-a asigurat promovarea în Liga I, după ce a încheiat la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1, cu FC Clinceni, într-un meci contând pentru etapa a opta a play-off-ului ligii secunde.

295 afișări
Imaginea articolului CSMS Iaşi şi-a asigurat promovarea în Liga I

CSMS Iaşi şi-a asigurat promovarea în Liga I (Imagine: Shutterstock)

Cu două etape înainte de final, CSMS Iaşi ocupă primul loc în play-off-ul Ligii a II-a, cu 34 de puncte, şi mai poate fi cel mult egalată de FC Clinceni, clasată pe locul 4, cu 28 de puncte, dar formaţia moldoveană are avantajul rezultatelor directe mai bune.

FC Rapid, ocupanta locului 2, cu 33 de puncte, nu a primit licenţa pentru Liga I, dar ar putea să o obţină la TAS, în timp ce formaţia Unirea Slobozia, locul 3, cu 32 de puncte, nu a depus dosarul de licenţiere şi nu poate promova în primul eşalon.

În Liga I promovează echipele clasate pe primele două locuri în fiecare serie, cu condiţia să aibă şi licenţa pentru prima divizie.

Rezultate complete înregistrate în partidele disputate, miercuri, în etapa a opta a play-off-ului şi play-out-ului Ligii a II-a:

Seria I, play-off

SC Bacău - Unirea 04 Slobozia 0-1

CSMS Iaşi - FC Clinceni 1-1

ACS Berceni - Rapid 2-2

Seria II, play-off

FC Olt - Gloria Bistriţa 0-3

CSU Craiova - ASA Târgu Mureş 2-0

CSM Râmnicu Vâlcea - Metalul Reşiţa 1-1

În clasamentul play-off-ului Seriei a II-a, CSU Craiova este pe primul loc, cu 33 de puncte, urmată de ASA Târgu Mureş, cu 31 de puncte, şi de CSM Râmnicu Vâlcea, cu 27 de puncte.

Seria I, play-out

Dunărea Galaţi - Unirea Tărlungeni 1-0

Farul Constanţa - Rapid CFR Suceava 4-1

Gloria Buzău - CF Brăila SA 0-2

Seria II, play-out

Olimpia Satu Mare - FC Bihor 3-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici