Florin Prunea: Sunt în continuare preşedintele executiv al CSMS Iaşi

Florin Prunea a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că este în continuare preşedintele executiv al CSMS Iaşi, chiar dacă membrii Cosiliului Director al grupării ieşene au decis întreruperea înţelegerii.

178 afișări
Imaginea articolului Florin Prunea: Sunt în continuare preşedintele executiv al CSMS Iaşi

Florin Prunea (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Sunt în continuare preşedintele executiv al CSMS Iaşi! Nu plec dintr-un singur motiv: am început o muncă la această echipă şi nu pot pleca la greu. Îmi asum tot ceea se întâmplă la club şi cred în continuare că această echipă îşi poate atinge obiectivul propus, salvarea de la retrogradare. Decizia Consiliului Director nu mă interesează! Tot ce contează pentru mine acum este să luăm trei puncte mâine (n.r. - vineri, în partida cu Universitatea Cluj). Nu este chiar aşa uşor să închei un raport de muncă", a spus Florin Prunea.

Oficialul formaţiei ieşene a mai precizat că are susţinerea primarului Gheorghe Nichita: "Am fost şi am discutat cu domnul primar. I-am prezentat care este situaţia reală de la club şi ce am făcut eu. Concluzia discuţiei? Trei puncte cu Universitatea Cluj!"

Consiliul Director al CSMS Iaşi a decis miercuri încetarea raporturilor de colaborare cu preşedintele executiv Florin Prunea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici