Foc de armă asupra autocarului echipei Hertha Berlin, la Bielefeld

Un necunoscut care circula cu o motocicletă a tras un foc de armă asupra autocarului echipei Hertha Berlin, la Bielefeld, unde formaţia pregătită de Pal Dardai urmează să joace un meci în Cupa Germaniei, informează bbc.com.

167 afișări
Imaginea articolului Foc de armă asupra autocarului echipei Hertha Berlin, la Bielefeld

Foc de armă asupra autocarului echipei Hertha Berlin, la Bielefeld (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, în momentul incidentului în autocar se afla doar şoferul, iar acesta nu a fost rănit. Autocarul se deplasa la gara din Bielefeld, pentru a lua echipa şi a o duce la hotel. Motociclistul a depăşit autocarul şi iniţial a făcut un gest ameninţător cu pumnul, după care a îndreptat o armă spre şofer şi a tras.

În fotografiile date publicităţii de Hertha Berlin se poate vedea gaura făcută de glonţ în parbriz.

"Suntem şocaţi de ce s-a întâmplat şi sperăm că vinovatul va fi prins. Din fericire şoferul nostru a scăpat doar cu o sperietură", a declarat Michael Preetz, oficial al clubului german.

Echipa Hertha Berlin întâlneşte luni seară, în deplasare, formaţia Arminia Bielefeld, în primul tur al Cupei Germaniei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici