Focar de COVID-19 la naţionala de fotbal a Germaniei. Nemţii sunt în grupa României

Cinci jucători ai naţionalei de fotbal masculin a Germaniei au fost puşi în carantină după ce unul dintre ei a fost depistat pozitiv la COVID-19, înaintea meciului din această săptămână, cu Liechtenstein, din preliminariile Cupei Mondiale, a anunţat marţi Federaţia Germană de Fotbal (DFB).

938 afișări
Imaginea articolului Focar de COVID-19 la naţionala de fotbal a Germaniei. Nemţii sunt în grupa României

Focar de COVID-19 la naţionala de fotbal a Germaniei. Nemţii sunt în grupa României

DFB nu a dat numele jucătorului, dar a precizat că acesta era complet vaccinat şi nu prezenta niciun simptom.

Ceilalţi patru jucători, care au fost testaţi negativ, dar au fost identificaţi ca fiind contacte apropiate, au fost, de asemenea, plasaţi în izolare.

"Numărul de infecţii cu coronavirus a crescut din nou, recent, la nivel naţional. De aceea, aplicăm în mod consecvent regulile de igienă şi de comportament în preajma ultimului meci internaţional al anului", a declarat directorul echipei naţionale, Oliver Bierhoff.

"Această veste este foarte amară cu atât de puţin timp înainte de ultimele două meciuri din calificările pentru Cupa Mondială - atât pentru echipa de antrenori, cât şi pentru întreaga echipă. Dar sănătatea este pe primul loc".

Luna trecută, Germania a devenit prima echipă care s-a calificat la Cupa Mondială din 2022 din Qatar, zdrobind Macedonia de Nord cu 4-0, în deplasare, şi asigurându-şi primul loc în Grupa J, cu două meciuri înainte de final.

Germania găzduieşte Liechtenstein, joi, înainte de a se deplasa în Armenia, pentru ultimul meci din campania de calificare, de duminică.

Nemţii conduc grupa cu 21 de puncte din opt meciuri, cu opt puncte în faţa României, ocupanta locului doi.

Programul ultimelor două meciuri din grupa preliminară de calificare la Campionatul Mondial Qatar 2022 ale echipei naţionale a României:

Joi, 11 noiembrie: ROMÂNIA - Islanda, ora 21:45 - Stadion Steaua (Bucureşti)
Duminică, 14 noiembrie: Liechtenstein - ROMÂNIA, ora 19:00 - Stadion Rheinpark (Vaduz).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici