Fost antrenor italian: Mutu ar fi util la AC Milan

Fostul antrenor italian Corrado Orrico a declarat, la Sky Sport, că AC Milan ar face o mare afacere dacă l-ar transfera pe atacantul român Adrian Mutu, care se află în dizgraţia conducătorilor clubului AC Fiorentina, informează site-ul direttanews.it.

18 afișări
Imaginea articolului Fost antrenor italian: Mutu ar fi util la AC Milan

Fost antrenor italian: Mutu ar fi util la AC Milan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"După mine, dacă Milan l-ar lua pe Mutu ar da o nouă lovitură, la fel cum au făcut şi cu Antonio Cassano. Românul ar putea fi un jucător util, mai ales că poate evolua ca atacant central şi ar fi o alternativă pentru Ibrahimovici. Mai mult, el poate fi folosit şi în Liga Campionilor", a spus Orrico.

Pe de altă parte, Gianluca Di Marzo, specialistul în transferuri al postului Sky Sport, a afirmat că pe lângă Cesena şi echipa Bologna ar fi interesată a aducerea lui Adrian Mutu.

Site-ul oficial al clubului AC Fiorentina a anunţat, printr-un comunicat, că atacantul român Adrian Mutu a părăsit antrenamentul de miercuri fără să ofere vreo explicaţie şi că, urmare a comportamentului său din ultima perioadă, gruparea va deschide acţiuni în plan sportiv şi civil.

"Jucătorul Adrian Mutu a părăsit unilateral şi fără să dea vreo explicaţie antrenamentul de astăzi. În urma acestui fapt, care aduce pagube clubului, Mutu a fost scos din lot pentru meciul cu Bologna. Imediat a avut loc o întâlnire între conducătorii clubului şi reprezentanţii jucătorului pentru a discuta viitorul lui Mutu. Acest act de insubordonare şi de lipsă de respect pentru club, cumulate cu alte probleme în care a fost implicat Mutu, constrâng clubul Fiorentina să-şi rezerve dreptul de a deschide acţiuni împotriva lui, în plan sportiv şi civil", se arată în comunicatul clubului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici