Fost oficial Galatasaray: Nu consider că ar fi corect ca Hagi să fie demis acum

Cemal Ozgorkey, fost oficial al clubului Galatasaray, de la care a demisionat în noiembrie 2010, a declarat, joi, că nu consideră că ar fi corect să se renunţe acum la colaborarea cu tehnicianul Gheorghe Hagi, informează ajansspor.com.

40 afișări
Imaginea articolului Fost oficial Galatasaray: Nu consider că ar fi corect ca Hagi să fie demis acum

Fost oficial Galatasaray: Nu consider că ar fi corect ca Hagi să fie demis acum (Imagine: Mediafax Foot/AFP)

"Nu consider că ar fi corect ca Hagi să fie demis acum. Se va intra în istorie trecându-se la al treilea antrenor într-un sezon, după demiterea primilor doi. Dacă Hagi trebuia sau nu să vină este de discutat... Este de discutat dacă trebuia să se renunţe la Rijkaard. Însă dacă Hagi a venit şi şi-a început treaba consider că nu este necesar ca el să fie demis acum. Conducerea, fotbaliştii şi staful tehnic trebuie măcar de acum înainte să facă până la sfârşit tot ce este mai bine pentru Galatasaray", a spus Ozgorkey.

Clubul Galatasaray a anunţat pe site-ul oficial că echipa din Istanbul s-a antrenat, joi dimineaţă, sub conducerea tehnicianului Gheorghe Hagi, despre care presa turcă a scris în ultimele două zile că este posibil ca gruparea să fi renunţat la serviciile sale.

Postul Lig TV, preluat de întreaga mass-media din Turcia, a susţinut, marţi seară, că oficialii grupării din Istanbul au decis să renunţe la colaborarea cu Hagi şi că un anunţ în acest sens va fi făcut după o discuţie cu tehnicianul. În aceeaşi zi, preşedintele clubului Galatasaray, Adnan Polat, a negat această informaţie, spunând că subiectul antrenorului nu a fost discutat în Consiliul de Conducere.

Miercuri, cotidianul Milliyet a publicat o declaraţie a impresarului Victor Becali, conform căruia gruparea Galatasaray a amânat luarea unei decizii în privinţa tehnicianului Gheorghe Hagi pentru după Adunarea Generală de la sfârşitul săptămânii.

Jurnalul Fanatik a scris că Hagi ar urma să se despartă de Galatasaray fie joi, fie la începutul săptămânii viitoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici