Fostele glorii dinamoviste au vizitat muzeul clubului

Fostele glorii ale echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, printre care Dudu Georgescu, Ionel Augustin, Dorin Mateuţ şi Dumitru Moraru, au vizitat, duminică, muzeul clubului, inaugurat în urmă cu aproximativ o lună.

132 afișări
Imaginea articolului Fostele glorii dinamoviste au vizitat muzeul clubului

Fostele glorii dinamoviste au vizitat muzeul clubului (Imagine: Răzvan Lupică/Mediafax Foto)

La eveniment au participat Dudu Georgescu, Ion Pîrcălab, Ion Vlădoiu, Ionel Augustin, Costel Orac, Dorin Mateuţ, Ionel Dănciulescu, Valentin Năstase, Dumitru Moraru, Ionuţ Badea, Florin Bratu, componenţii echipei actuale cu staful tehnic şi formaţia de juniori B, campioană naţională.

Fostele glorii ale fotbalului dinamovist au acordate autografe pe un panou de la intrarea în muzeu.

Preşedintele CS Dinamo, Elisabeta Lipă, a declarat că are încredere în actuala conducere şi în actuala echipă de fotbal. "Sperăm să ne încânte cu rezultate bune în viitor şi actuala echipă. Am încredere în actuala conducere şi în actuala echipă. Speră să ducă mai departe tradiţia sportului dinamovist'", a spus Lipă.

Tehnicianul FC Dinamo, Flavius Stoican, a afirmat că speră să aducă cât mai curând un trofeu în muzeu. "Este emoţionant de când intri în acest muzeu, mai ales când îi vezi pe aceşti oameni în viaţa de zi cu zi. E un muzeu frumos, cu gust. Când am intrat, prima dată am văzut poza lui Mateuţ, mi-a plăcut foarte mult, dar nu numai asta. Important este ca şi noi să păşim cu un trofeu pe uşa acestui muzeu. Cred că se va găsi un loc şi pentru acest trofeu, dar nu vrea să ne îmbătăm cu apă rece. Sper să reuşim asta în viitorul apropiat", a afirmat Stoican.

Antrenorul dinamovist consideră că echipa de juniori B, campioană naţională, are în componenţă câţiva jucători interesanţi: "Am remarcat câţiva jucători interesanţi în această generaţie, doi au şi debutat la echipa mare, Tîrcoveanu şi Dobre. Vor mai urma şi alţii, chiar în viitorul sezon. Veţi mai auzi şi alte nume".

Flavius Stoican consideră că are în lot jucători care să-l înlocuiască pe fundaşul Dragoş Grigore, transferat la Toulouse: "Sunt jucători care să-i ţină locul lui Dragoş Grigore chiar în acest lot. De aceea sunt antrenor ca să găsesc soluţii în astfel de situaţii. Deocamdată nu sunt oferte concrete pentru niciun jucător, dar nu pentru că nu sunt cluburi interesate, ci pentru că noi vrem să ajungă la echipe importante. E normal să spere, pentru că sunt jucători care merită să joace la cluburi puternice din Europa".

Stoican a declarat că speră ca naţionala Belgiei să ajungă cât mai sus la Cupa Mondială din Brazilia. "Sunt multe goluri, e interesant. Îmi place să cred că naţionala Belgiei va ajunge cât mai sus, chiar dacă nu e cotată cu şanse mari. Au jucători tineri, e un exemplu de urmat pentru noi. Până acum m-a impresionat meciul Spania - Olanda", a spus Stoican.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici