Fostul fotbalist şi antrenor Alexa Uifăleanu a decedat

Fostul jucător şi antrenor al echipei Universitatea Cluj Alexa Uifăleanu a decedat, marţi, la vârsta de 65 de ani, a declarat, pentru MEDIAFAX, noul administrator special al clubului clujean, Vlad Munteanu.

330 afișări
Imaginea articolului Fostul fotbalist şi antrenor Alexa Uifăleanu a decedat

Fostul fotbalist şi antrenor Alexa Uifăleanu a decedat

"În această seară am primit vestea că antrenorul Alexa Uifăleanu a decedat. Mâine vom lua legătura cu familia şi vom vedea cu ce vom putea ajuta. A însemnat mult pentru Universitatea Cluj şi este o mare pierdere", a spus Munteanu.

Alexa Uifăleanu a suferit un atac cerebral la începutul anului 2001. Tehnicianul clujean este cel care l-a descoperit, printre alţii, pe fostul internaţional Ioan Ovidiu Sabău.

Uifăleanu a jucat la Universitatea Cluj între anii 1966 şi 1979, iar apoi a fost antrenor atât la centrul de copii şi juniori, cât şi la echipa de seniori, în cadrul grupării "şepcilor roşii".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici