Fostul internaţional scoţian Dave Mackay a încetat din viaţă

Fostul internaţional scoţian Dave Mackay a încetat din viaţă, luni seară, la vârsta de 80 de ani, la centrul medical Queen's din Nottingham, a anunţat presa britanică.

96 afișări
Imaginea articolului Fostul internaţional scoţian Dave Mackay a încetat din viaţă

Fostul internaţional scoţian Dave Mackay a încetat din viaţă (Imagine arhiva Mediafax Foto)

Format la Heart of Midlothian, Mackay a ajuns la Tottenham în 1959 şi a câştigat cu această echipă Cupa Angliei în 1961, 1962 şi 1967.

De asemenea, el a câştigat Cupa Cupelor cu Tottenham în 1963.

Mckay a avut 22 de selecţii pentru naţionala Scoţiei, fiind desemnat "fotbalistul anului" atât în Scoţia cât şi în Anglia.

"Ne vom aminti mereu de el ca de unul dintre cei mai buni jucători ai noştri şi un om care nu a încetat să inspire pe cei din jurul său. A fost o legendă a grupării Tottenham", a scris Tottenham pe site-ul oficial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici