Fostul mare portar Taffarel vorbeşte despre Hagi: "A fost cel mai bun prieten al meu de la Galatasaray”

Claudio Taffarel (49 de ani) a rememorat cele trei sezoane petrecute la Galatasaray, în care Gheorghe Hagi i-a fost coleg, şi a declarat, duminică, faptul că şi în cariera de jucător acesta era foarte nervos pe teren, dar în afara terenului este un tip liniştit, potrivit site-ului Sportal.bg.

736 afișări
Imaginea articolului Fostul mare portar Taffarel vorbeşte despre Hagi: "A fost cel mai bun prieten al meu de la Galatasaray”

Fostul mare portar Taffarel vorbeşte despre Hagi: "A fost cel mai bun prieten al meu de la Galatasaray”

Hagi s-a agitat foarte mult, în tribună, acolo unde a hotărât să stea fără a fi suspendat, la meciul pierdut de FC Viitorul, sâmbătă, scor 0-3, cu Steaua, pe Arena Naţională şi a strigat din primul până în ultimul minut la jucătorii săi.

Taffarel şi Hagi au fost doi dintre pilonii echipei cu care Galatasaray care impresiona, la începutul anilor 2000, alături de jucători precum Gheorghe Popescu sau fostul atacantul turc Hakan Sukur. Fostul mare portar brazilian îşi aduce însă aminte că Hagi i-a fost cel mai bun prieten din perioada pe care a petrecut-o în Turcia.

Cei doi erau foarte apropiaţi în afara terenului, dar Taffarel susţine că Hagi se transforma când arbitrul fluiera startul meciului: ”Am jucat trei ani alături de Hagi. Pe teren, era foarte nervos, dar în afara lui era un tip liniştit. Este un prieten, un frate. A fost cel mai bun prieten al meu de la Galatasaray”, a declarat Taffarel, citat Sportal.bg

Claudio Taffarel a jucat la Galatasaray în perioada 1998-2001, după care a plecat la Parma, de unde s-a retras în 2003.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici