Fotbaliştii spanioli Muniain şi De Gea, implicaţi într-un dosar de trafic de persoane

Iker Muniain şi David De Gea, fotbaliştii spanioli de la Athletic Bilbao şi Manchester United, împreună cu omul de afaceri Ignacio Allende Fernandez, zis Torbe, sunt implicaţi într-un dosar de trafic de persoane în scopul exploatării sexuale, anunţă Marca.

252 afișări
Imaginea articolului Fotbaliştii spanioli Muniain şi De Gea, implicaţi într-un dosar de trafic de persoane

Fotbaliştii spanioli Muniain şi De Gea, implicaţi într-un dosar de trafic de persoane

Torbe este acuzat că filma violurile şi trimitea imaginile fotbaliştilor, care erau tentaţi să apeleze la serviciile sexuale ale femeilor. Potrivit martorilor, filmările trebuiau să fie deseori întrerupte din cauza că fetele drogate izbucneau în plâns şi vomitau.

Procurorii spanioli numesc cazul "Operaţiunea Universal". Potrivit declaraţiilor unor martori protejaţi, este vorba despre un episod de abuzuri sexuale, petrecut în 2012 la un hotel de cinci stele, la care au participat Iker Muniain şi un alt jucător din naţionala U-21 a Spaniei.

Mai mult, una dintre victime a încercat să-l contacteze pe De Gea pentru a-l identifica pe unul dintre participanţii la abuzuri, iar acesta i-a propus o întâlnire cu cinci jucători de la Manchester United, printre care şi el. Procurorii deţin dovezi ale conversaţiilor avute de De Gea pe whatsapp cu fetele abuzate. Brigada Centrală de combatere a traficului de persoane acordă "un grad ridicat de credibilitate" mărturiilor.

Jurnaliştii de la El Confidencial notează că Isco, jucătorul echipei Real Madrid, ar fi fotbalistul necunoscut invocat de martorii din acest dosar.

Fetele, dintre care unele minore aduse din Ucraina, erau racolate după ce li se promiteau „bani buni” pentru poze nud. Ulterior, erau şantajate şi ajungeau să fie abuzate sexuale şi exploatate pentru reţele de prostituţie.

Ignacio Allende Fernandez, zis Torbe, este arestat din luna aprilie 2015, fiind acuzat de trafic de persoane în scopul exploatării sexuale, agresiune sexuală, pornografia infantilă în ceea ce priveşte prostituţia, şantaj şi spălare de bani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici