Fotbalistul Arda Turan a fost implicat într-un INCIDENT cu un jurnalist, în avionul naţionalei Turciei / Acesta a anunţat că se RETRAGE

Fotbalistul turc Arda Turan, în vârstă de 30 de ani, a agresat un jurnalist şi i-a criticat verbal pe selecţionerul Fatih Terim şi pe preşedintele federaţiei naţionale,Yildirim Demiroren, în avionul cu care naţionala Turciei revenea de la Skopje, unde a jucat un amical cu Macedonia, scrie Hurriyet.

11426 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul Arda Turan a fost implicat într-un INCIDENT cu un jurnalist, în avionul naţionalei Turciei / Acesta a anunţat că se RETRAGE

Fotbalistul Arda Turan, implicat într-un incident cu un jurnalist, în avionul naţionalei Turciei

Turan l-a acuzat pe jurnalistul sportiv turc Bilal Mese că scrie minciuni despre el şi alţi jucători, l-a prins de gât şi l-a lovit în timp ce îl insulta. Ceilalţi jucători şi staff-ul aflat în avion au intervenit pentru a-l calma pe mijlocaşul Barcelonei. Turcia a remizat, 0-0, într-un meci amical jucat cu naţionala Macedoniei. Acum, presa turcă scrie că Terim l-a lăsat acasă pe Turan, care nu va face parte din lotul Turciei pentru meciul cu Kosovo, din preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

Într-un mesaj pe Instagram, internaţionalul turc a precizat că poate accepta orice critică la modul în care joacă fotbal, dar niciodată nu tolerează insulte împotriva onoarei sale şi a familiei sale.

"Nu poţi ataca caracterul, familia şi valorile unei persoane. Sunt oameni care nu pot uita astfel de lucruri. Îi înţeleg pe jurnaliştii care îmi critică jocul. Asta este o profesie, este normal. Dar nu voi permite atacuri la familia şi la valorile mele. Cine îmi va atinge onoarea şi familia va obţine un răspuns pe măsura puterilor şi capacităţilor pe care Dumnezeu mi le-a dat", a scris Arda Turan.

Internaţional turc din august 2006, Arda Turan a strâns 96 selecţii şi 17 goluri în tricoul naţionalei "semilunei".

Fotbalistul turc Arda Turan, în vârstă de 30 de ani, a anunţat că se retrage din naţionala Turciei după incidentul în care a agresat un jurnalist în avionul cu care se întorcea din Macedonia, fiind exclus din lot de către selecţionerul Fatih Terim, scrie Reuters.

La aterizarea în Slovenia, unde turcii pregătesc meciul cu Kosovod din preliminariile Campionatului Mondial din 2018, Turan a vorbit cu reprezentanţii mass-media şi a spus că se retrage. Mijlocaşul Barcelonei a strâns 94 de selecţii şi 17 goluri în tricoul primei reprezentative a "semilunei". Turcul a spus că nu regretă incidentul cu jurnalistul Bilal Mese, pe care l-a acuzat că scrie minciuni despre el şi alţi jucători, l-a prins de gât şi l-a lovit în timp ce îl insulta.

"Părăsesc naţionala. Nu voi mai juca pentru Turcia de acum. E trist, dar un regret ce am făcut, aş face din nou la fel. Am jucat la toate naţionalele Turciei, îmi iubesc ţara, steagul şi naţionala", a spus Turan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici