Fotbalistul Cătălin Mulţescu, acuzat de înşelăciune

Cătălin Mulţescu, fiul fostului antrenor dinamovist Gheorghe Mulţescu, a fost acuzat de înşelăciune de către aproximativ 40 de persoane care susţin că fostul portar de la Jiul Petroşani şi Ceahlăul le-ar fi promis o excursie în Turcia, fără a-şi onora promisiunea.

1173 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul Cătălin Mulţescu, acuzat de înşelăciune

Fotbalistul Cătălin Mulţescu, acuzat de înşelăciune (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Aproximativ 40 de persoane au depus plângere la Poliţie, susţinând că Mulţescu (33 de ani), care lucrează la o firmă de turism, le-a contactat în august şi le-a oferit o excursie în Turcia, pentru luna septembrie, contra sumei de 500 de euro de persoană.

Potrivit reclamanţilor, Cătălin Mulţescu ar fi încasat banii, însă nu şi-ar fi onorat promisiunea, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Unele din persoanele înşelate l-ar fi contactat inclusiv pe tatăl jucătorului, care le-ar fi spus că banii vor fi înapoiaţi, după care i-a anunţat că nu are de unde să le dea sumele.

Potrivit lui Ciocan, Cătălin Mulţescu se află la domiciliul său şi urmează să fie ridicat de poliţişti pentru cercetări.

Gheorghe Mulţescu: Totul este exagerat, o să-l ajut pe Cătălin să-şi rezolve problema

Tatăl fotbalistului Cătălin Mulţescu, Gheorghe Mulţescu, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că s-a dat o prea mare amploare scandalului în care este implicat fiul său, acuzat de înşelăciune, dar a precizat că îl va ajuta pe acesta să-şi rezolve problemele financiare.

"Totul este exagerat, e o chestiune care nu se rezolvă la televiziune. Au venit aici, au făcut circ, au urlat, au ţipat, au sunat la sonerie şi pot să îi dau în judecată pentru hărţuire şi tulburarea liniştii. Am ieşit afară şi le-am spus că nu vorbesc cu ei sub presiunea străzii. O să-l ajut pe Cătălin să-şi rezolve problema, dar momentan am avut probleme cu banii, nu am avut lichidităţi. Nu trebuia să se facă atâta tam-tam. A trecut şi Poliţia prin zonă şi nu s-a implicat aşa cum ar fi trebuit", a spus Mulţescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici