Fotbalistul Kylian Mbappe a fost testat pentru coronavirus după ce a acuzat dureri în gât. Rezultatul analizelor

  • Kylian Mbappe a fost supus unui test pentru a se afla dacă a contactat coronavirusul, anunţă L'Equipe.
  • Vedeta echipei Paris Saint-Germain a acuzat dureri în gât şi nu s-a antrenat în ultimele două zile.
  • Testul susţinut de Kylian Mbappe pentru coronavirus a ieşit negativ, a informat L'Equipe.
1569 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul Kylian Mbappe a fost testat pentru coronavirus după ce a acuzat dureri în gât. Rezultatul analizelor

Fotbalistul Kylian Mbappe a fost testat pentru coronavirus după ce a acuzat dureri în gât

Vedeta lui Paris Saint-Germain a fost supusă testului după ce a acuzat dureri în gât şi nu s-a antrenat în ultimele două zile. Ca măsură de precauţie, clubul din Paris a decis să îl supună pe campionul mondial unui test pentru coronavirus.

Şansele ca jucătorul evaluat la 200 de milioane de euro să joace pentru PSG în meciul de mâine, cu Borussia Dortmund, din returul optimilor Ligii Campionilor, rămân destul de mici. Antrenorul Thomas Tuchel va lua o decizie cu scurt timp înainte de startul jocului.

PSG are de întors rezultatul din meciul tur, când Borussia Dortmund s-a impus, pe teren propriu, scor 2-1. Meciul de la Paris se va juca fără spectatori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici