Fotbalistul Radja Nainggolan, confundat cu un terorist într-un hotel din Anvers

Mai multe persoane din Hotelul Radisson din Anvers au anunţat poliţia că în stabiliment este "un suspect potenţial periculos", în persoana mijlocaşului belgian al echipei AS Roma, Radja Nainggolan, a anunţat site-ul ad.nl, citat de Gazzetta dello Sport.

288 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul Radja Nainggolan, confundat cu un terorist într-un hotel din Anvers

Fotbalistul Radja Nainggolan, confundat cu un terorist într-un hotel din Anvers (Imagine: Facebook)

Forţele de ordine care au sosit la hotel l-au recunoscut pe internaţionalul belgian, originar din Anvers, şi şi-au cerut scuze pentru problemele create.

După anularea meciului amical dintre Belgia şi Spania, care ar fi trebuit să aibă loc marţi, Nainggolan şi-a petrecut ziua de pauză la Anvers, împreună cu familia şi prietenii.

Meciul amical de fotbal Belgia - Spania, programat marţi, de la ora 21.45, la Bruxelles, a fost anulat din cauza riscului sporit de atac terorist.

Franţa s-a confruntat, vineri seară, cu cele mai grave atentate din istorie, soldate cu 129 persoane ucise şi cu sute de răniţi. Atacurile teroriste comise la Paris, care au vizat şi Stadionul Stade de France, ce găzduia amicalul Franţa - Germania, au fost revendicate de reţeaua teroristă Stat Islamic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici