Fotbalul românesc, aproape de o TRAGEDIE. Portarul Stelei l-a salvat pe cel mai promiţător jucător al Craiovei: ”Îi mulţumesc că mi-a scos limba, leşinasem”

Andrei Ivan a fost în centrul unei scene şocante. Atacantul Craiovei a rămas inconştient pe teren, după ce a primit o lovitură în ceafă de la Mihai Bălaşa. Din fericire, Ivan spune că se simte bine.

579 afișări
Imaginea articolului Fotbalul românesc, aproape de o TRAGEDIE. Portarul Stelei l-a salvat pe cel mai promiţător jucător al Craiovei: ”Îi mulţumesc că mi-a scos limba, leşinasem”

Fotbalul românesc, aproape de o tragedie. Portarul Stelei l-a salvat pe cel mai promiţător jucător al Craiovei: ”Îi mulţumesc că mi-a scos limba, leşinasem”

În minutul 34, suporterii şi-au ţinut respiraţia. Andrei Ivan a rămas inconştient pe gazon, după un cot în ceafă primit de la Bălaşa. Imediat, Florin Niţă a intervenit şi a încercat să-i scoată limba, pentru a nu se sufoca, scrie Gândul.info.

Toată scena a fost urmărită cu înfrigurare de familia lui Ivan, care se afla pe stadion. Sora şi mama jucătorului au avut nevoie de îngrijiri medicale, din cauza şocului pe care l-au trăit. Din fericire, Ivan spune că se simte bine i-a mulţumit public lui Niţă:

”Sunt bine, mi-am revenit. Îi mulţumesc lui Niţă că a venit să-mi scoată limba... leşinasem. Sunt bine, o să-mi fac mâine analizele. Nu ştiam că sora mea a leşinat... O să vorbesc cu ea acasă”, a declarat Andrei Ivan.

Atacantul de 20 de ani a vorbit şi despre eşecul cu 1-0 în faţa FCSB-ului. Ivan este de părere că lipsa experienţei a făcut diferenţa: ”Trebuie să mai prindem experienţă şi apoi o să ne fie şi nouă mai uşor. Asta este, trebuie să o luăm de la capăt şi să câştigăm cu Astra. Obiectivele noastre sunt să terminăm pe podium şi să câştigăm Cupa”, a mai spus Ivan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici