Fotbalul românesc îşi află astăzi campioana. TAS dă joi verdictul, după ce audierile de miercuri au durat cinci ore. Becali şi-a schimbat discursul: "Parcă au scăzut speranţele, nu ştiu de ce!"

Joi, 13 iulie, fotbalul românesc îşi va afla campioana ediţiei 2016/2017. După cinci ore în care au ascultat argumentele tuturor părţilor implicate, judecătorii TAS au amânat verdictul cu încă o zi.

277 afișări
Imaginea articolului Fotbalul românesc îşi află astăzi campioana. TAS dă joi verdictul, după ce audierile de miercuri au durat cinci ore. Becali şi-a schimbat discursul: "Parcă au scăzut speranţele, nu ştiu de ce!"

Fotbalul românesc îşi află astăzi campioana. TAS dă joi verdictul, după ce audierile de miercuri au durat cinci ore. Becali şi-a schimbat discursul: "Parcă au scăzut speranţele, nu ştiu de ce!"

UPDATE: Gigi Becali nu mai e la fel de sigur că va câştiga titlul, informează Prosport. Dacă până în urmă cu puţin timp considera că are şanse de peste 70% să fie numit campion, finanţatorul FCSB-ului şi-a schimbat discursul: "Pe măsură ce trece timpul şi se apropie verdictul, parcă au scăzut speranţele, nu ştiu de ce. Probabil şi pentru că vreau să se termine odată balamucul ăsta. Fie ce-o fi", a spus Becali, la Digi Sport.

UPDATE: FCSB a fost surprinsă în offside în faţa judecătorilor de la TAS. Preşedintele vicecampionilor, Valeriu Argăseală, nu a putut să explice de ce nu şi-a înştiinţat avocatul în legătură cu circulara LPF din 2016, în care era prezentat felul în care se face departajarea echipelor în caz de egalitate la finalul sezonului 2016-2017.

Fără replică în faţa judecătorilor, lui Argăseală i-a fost adus la cunoştinţă că poate fi acuzat de mărturie mincinoasă. Deşi FCSB are cunoştinţă despre circulara LPF, avocatul lui Becali a recunoscut că a aflat despre acest aspect după ce a formulat motivele apelului, notează aceeaşi sursă. În circulara LPF din 2016 se aduce la cunoştinţă că sunt luate în calcul doar meciurile directe din play-off, fără cele din campionatul regular.

UPDATE: Gigi Becali susţine că Viitorul a încercat să-şi argumenteze emoţional poziţia în faţa judecătorilor de la TAS. Patronul FCSB susţine că oficialii Viitorului au adus aminte chiar şi de implicarea lui Gigi Becali în cazul ”Valiza”:

”Aşteptăm! Din ce am înţeles, s-au folosit de mine în apărarea lor. Au amintit de episodul cu Bacău şi Baciu, de Dosarul Valiza. De asemenea, au spus că Becali se laudă prin ţară că o să câştige, iar jucătorii Viitorului ar fi fost afectaţi la ultimul lor meci de acest lucru. Am vorbit cu mai mulţi avocaţi, care mi-au spus că în litera legii nu aş avea cum să pierd, dar dacă se va judeca emoţional, probabil că ei ar fi câştigători”, a declarat Gigi Becali la DigiSport.

UPDATE: Şi preşedintele celor de la FCSB este încrezător că va avea câştig de cauză la TAS. Valeriu Argăseală a declarat că este optimist în ceea ce priveşte verdictul final.

"S-au încheiat toate audierile, suntem optimişti şi aşteptăm acum decizia care se va da mâine (n.r. - joi, 13 iulie). A durat ceva pentru că absolut toate părţile implicate, noi, Viitorul, FRF şi LPF au fost chestionate pe marginea acestui subiect", a declarat Argăseală pentru DigiSport.

Oficialul roş-albastru a precizat şi că judecătorii de la TAS nu au niciun motiv să fie surprinşi, în ciuda faptului că este primul caz din istoria fotbalului când un titlu este decis de un tribunal sportiv.

"Judecătorii n-au de ce să fie surprinşi, pentru că este dreptul legal al Stelei de a apela la un astfel de Tribunal. Şi noi aşteptăm decizia, pentru că odată cu aceasta vom vedea şi cine e vinovat", a mai afirmat Argăseală.

UPDATE Cristian Bivolaru, managerul general al Viitorului, a confirmat pentru Mediafax că verdictul în acest caz se va în cursul zilei de mâine. Oficialul Viitorului este încrezător că echipa sa va avea câştig de cauză.

"Ne-au anunţat că mâine se va da decizia! Nu ştim la ce oră, dar sunt optimist şi cred că vom câştiga", a declarat Cristian Bivolaru pentru Mediafax.

UPDATE Judecătorii de TAS au încheiat audierile. Verdictul este aşteptat în cursul zilei de mâine.

UPDATE Marcel Popescu, preşedintele celor de la CS U Craiova, este de părere că Viitorul nu ar trebui să aibă nici cea mai mică emoţie la TAS: "De obicei, deciziile interne nu se schimbă!"

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici