FOTE: România, învinsă de Rusia la handbal feminin cu scorul de 23-20

Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă, luni, de reprezentativa Rusiei, cu scorul de 23-20 (14-10), în primul meci din grupa B, la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), care se desfăşoară la Tbilisi, între 26 iulie şi 1 august.

138 afișări
Imaginea articolului FOTE: România, învinsă de Rusia la handbal feminin cu scorul de 23-20

FOTE: România, învinsă de Rusia la handbal feminin cu scorul de 23-20 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Echipa României, antrenată de Mariana Tîrcă şi Luminiţa Huţupan-Dinu, va mai evolua în grupa B cu echipele Cehiei (marţi) şi Georgiei (miercuri), în timp ce în grupa A joacă Danemarca, Norvegia, Germania şi Muntenegru.

Primele două clasate din fiecare grupă vor juca, încrucişat, în semifinalele programate vineri, în timp ce finalele pentru medalii vor avea loc sâmbătă, când se vor disputa şi meciurile de clasament pentru locurile 5-8.

În urmă cu doi ani, la ediţia din 2013 a FOTE, desfăşurată la Utrecht, Danemarca a cucerit medalia de aur, fiind urmată de podium de Rusia şi Germania.

Delegaţia României cuprinde 66 de sportivi la FOTE, care vor participa în competiţiile de atletism, handbal, gimnastică, înot, judo şi tenis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici