FOTO Cum se apără David Beckham de criticile fanilor, după ce în mediul online a apărut o fotografie care a stârnit un val de indignare

David Beckham se apără de criticile fanilor după ce a apărut în social media o poză în care îşi sărută fiica pe buze, imaginea stârnind o dezbatere despre graniţele dintre părinţi şi copii, scrie Independent.

11343 afișări
Imaginea articolului FOTO Cum se apără David Beckham de criticile fanilor, după ce în mediul online a apărut o fotografie care a stârnit un val de indignare

Cum se apără David Beckham de criticile fanilor, după ce în mediul online a apărut o fotografie CONTROVERSATĂ care a stârnit un val de indignare

Celebrul fotbalist a postat, luna trecută, o fotografie cu el în care o sărută pe gură pe fiica sa de cinci ani, iar unii dintre fanii săi au declarat gestul ca fiind "nepotrivit".

Cu toate acestea, într-o discuţie pe Facebook Live, Beckham a insistat că el este "foarte afectuos" cu copiii săi, pentru că aşa a fost crescut şi el la rândul lui.

"Am fost criticat din cauza faptulul că mi-am pupat fiica pe buze. Îmi pup toţi copiii pe buze”, a declarat vedeta.

”Brooklyn, poate că nu. Brooklyn are 18 ani, s-ar putea să fie puţin ciudat. Dar sunt foarte afectuos cu copiii mei. Aşa am crescut eu şi Victoria, şi aşa suntem şi noi cu copiii noştri”.

"Vrem să le arătăm copiilor noştri dragoste şi protecţie, îi îngrijim şi îi sprijinim şi suntem foarte afectuoşi cu ei".

Postarea iniţială al lui Beckham a apărut pe contul lui de Instagram, pe care are 38 de milioane de urmăritori şi a fost însoţită de descrierea "Un pupic pentru tati", alături de un emoji cu o inimă.

Cu toate că postarea a primit 2 milioane de aprecieri, au apărut şi utilizatori care i-au criticat gestul: "David, să-ţi săruţi fiica pe buze e în neregulă" şi "să fiu sincer, este puţin ciudat".
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici