Cât costă abonamentele pentru meciurile echipei Dinamo din sezonul următor

FC Dinamo Bucureşti a anunţat, luni, prin intermediul site-ului oficial, că a scos la vânzare abonamente la meciurile din sezonul 2017-2018, la preţuri cuprinse între 130 şi 2.500 de lei.

255 afișări
Imaginea articolului Cât costă abonamentele pentru meciurile echipei Dinamo din sezonul următor

Cât costă abonamentele pentru meciurile echipei Dinamo din sezonul următor

Biletele, valabile la partidele din sezonul regulat al Ligii 1 şi Cupa României, pe Arena Naţională, respectiv stadionul din Ştefan cel Mare, sunt disponibile pe site-ul Bilete.ro, noul partener oficial de ticketing al clubului Dinamo.

Abonamentele 2017-2018 vor fi puse în vânzare şi la stadionul Dinamo, programul caselor de bilete urmând să fie comunicat pe site-ul clubului.

FC Dinamo Bucureşti anunţă că abonaţii sezonului trecut vor beneficia de reduceri la cumpărarea noilor abonamente si de posibilitatea de a alege aceleaşi locuri ca în sezonul trecut.

Preţurile abonamentelor la meciurile echipei Dinamo din sezonul regulat 2017-2018:

Peluză - PCH: 130 de lei

Peluza SUD: 130 de lei

Tribuna 2 central: 400 de lei

Tribuna 2 lateral: 300 de lei

Tribuna 1 central VIP: 600 de lei

Tribuna 1 lateral: 450 de lei

Loja inel 1: 2.500 de lei

Loja inel 2: 1.800 de lei

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici