FOTO Fostul lider mondial WTA Victoria Azarenka a născut un băiat

Jucătoarea belarusă de tenis Victoria Azarenka, fost lider mondial WTA, a devenit, marţi, mamă pentru prima dată, după ce a născut un băiat, notează site-ul oficial al WTA.

4495 afișări
Imaginea articolului FOTO Fostul lider mondial WTA Victoria Azarenka a născut un băiat

Fostul lider mondial WTA Victoria Azarenka a născut un băiat

"Astăzi am dus cea mai grea luptă şi cea mai importantă victorie! Fiul nostru s-a născut sănătos şi fericit! Sunt atât de recunoscătoare, mă simt binecuvântată! Mulţumesc!", este mesajul transmis de către Azarenka pe contul personal de Twitter, însoţit de o poză cu nou-născutul. Mai mulţi colegi au felicitat-o ulterior prin intermediul acestei reţele de socializare.

Partenerul Victoriei Azarenka este americanul Bill McKeague (26 de ani), un fost jucător de hochei la nivel de colegiu.

Victoria Azarenka (27 de ani) nu a mai evoluat în circuitul feminin din luna iulie, după ce şi-a anunţat sarcina. Jucătoarea din Belarus ocupă în prezent locul 13 WTA şi a câştigat trei turnee în acest an, la Brisbane, Indian Wells şi Miami (toate pe suprafaţă rapidă), la care se adaugă un sfert de finală la Openul Australiei. Azarenka a fost nevoită să se retragă în primul tur al Openului Franţei, din cauza unei accidentări la genunchi.

"Sarcina a fost o experienţă inedită, diferită faţă de tot ce am făcut până acum. În teorie, ştii despre ce e vorba, dar atunci când treci efectiv prin acest proces înţelegi cu adevăr magia. A fost o călătorie pe cinste. Am avut mai multe activităţi pentru care nu aveam timp până acum; să dormi acasă, în patul tău, este un lux pentru un sportiv pus mereu pe drumuri.

Tenisul este cariera mea, dar acum e o altă etapă din viaţă. Este o binecuvântare, un dar de la Dumnezeu. Dar iubesc în continuare să joc tenis, voi mai avea multe oportunităţi. Îmi lipsesc fanii şi acele momente când intri pe teren. În ultima vreme m-am dedicat studiului şi familiei, dar îmi lipseşte acea componentă de competitivitate. Nu am stabilit o dată la care voi reveni, dar vreau să mă recuperez şi să fiu 100% pregătită. Nu mă grăbesc", spunea Azarenka acum o săptămână.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici