Francesca Schiavone vrea să o antreneze pe Simona Halep după ce a învins cancerul. Ce spune despre jucătoarea româncă

Francesca Schivone, fosta jucătoare de tenis, care a câştigat în anul 2010 titlul de la Roland Garros, şi-a fixat un nou obiectiv.

1520 afișări
Imaginea articolului Francesca Schiavone vrea să o antreneze pe Simona Halep după ce a învins cancerul. Ce spune despre jucătoarea româncă

Sursă foto: Profimedia

După ce vineri, 13 decembrie 2019, a anunţat că a câştigat una dintre cele mai importante lupte din viaţa ei, "am avut parte de o bătălie grea şi acum încă respir", cea contra concerului, a venit cu o idee interesantă pentru fostul lider mondial în clasamentul WTA, Simona Halep.

"Halep este o fată seriosă şi mi-ar plăcea să o antrenez. Este o jucătoare cu un potenţial uriaş, care poate reveni pe primul loc în lume şi să rămână mult timp acolo", a spus Francesca Schiavone, pentru Gazzetta dello Sport, potrivit eurosport.ro.

Francesca Schiavone a anunţat vineri, 13 decembrie, că a învins lupta grea cu cancerul

"Salut tuturor. După 7-8 luni de absenţă de pe reţelele de socializare şi din lume, aş dori să împărtăşesc cu voi ce mi s-a întâmplat. Am fost diagnosticată cu cancer. Am făcut chimioterapie. Am avut parte de o bătălie grea şi acum încă respir. Am câştigat această luptă. Acum sunt din nou în acţiune", a fost mesajul publicat de Francesca Schiavone pe contul personal de Twitter.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici