Franck Ribery: Cunosc echipa României, ştiu unde vom juca şi nu va fi deloc simplu

Mijlocaşul Franck Ribery (Bayern Munchen) a declarat, marţi, că ştie bine echipa României, atmosfera de la Bucureşti şi că meciul din preliminariile Campionatului European din 2012 nu va fi deloc uşor.

164 afișări
Imaginea articolului Franck Ribery: Cunosc echipa României, ştiu unde vom juca şi nu va fi deloc simplu

Franck Ribery: Cunosc echipa României, ştiu unde vom juca şi nu va fi deloc simplu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Îmi aduc aminte de meciurile cu România din ultimul timp şi de evoluţiile mele de atunci, dar asta nu are legătură cu ce va fi acum la Bucureşti. Cunosc echipa României, ştiu unde vom juca şi nu va fi deloc simplu. E un alt meci decisiv pentru calificare. Nu va fi uşor", a spus Ribery, informează sports.fr.

Mijlocaşul Yohan Cabaye (Newcastle United) a afirmat că echipa sa vrea să învingă în Albania, pentru a aborda cu un moral foarte bun partida cu România. "Meci dificil cu România, e în deplasare. Vrem să scoatem maximum posibil, să câştigăm, obiectivul e să obţinem calificarea cât mai repede posibil. E un joc foarte important pentru calificare", a spus Cabaye.

Selecţionerul Laurent Blanc a menţionat că va aborda meciurile cu Albania şi România în sistemul 4-3-3. "Va fi un triunghi ofensiv, solid. Meciul de referinţă e cu Bosnia, când bosniacii şi-au dat seama că nu au cum să câştige, văzând stilul nostru de joc", a comentat Blanc.

Fundaşii Eric Abidal (care a jucat luni cu FC Barceloan în campionat) şi Bacary Sagna (care a avut o stare febrilă) s-au alăturat lotului Franţei, la Clairefontaine, ambii find apţi de joc.

Partida România - Franţa va avea loc în 6 septembrie, de la ora 21.30, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici