Franck Ribery: Sunt foarte dezamăgit că nu joc, vreau să câştig Liga Campionilor

Mijlocaşul francez al echipei Bayern München, Franck Ribery, suspendat pentru meciul cu AS Roma din prima etapă a Ligii Campionilor, a declarat că este foarte dezamăgit deoarece nu poate juca în acestă partidă, informează publicaţia Kicker.

18 afișări
Imaginea articolului Franck Ribery: Sunt foarte dezamăgit că nu joc, vreau să câştig Liga Campionilor

Franck Ribery: Sunt foarte dezamăgit că nu joc, vreau să câştig Liga Campionilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Internaţionalul francez îşi consumă, la întâlnirea de miercuri, al treilea şi ultimul meci de suspendare dictată de UEFA, după eliminarea din manşa întâi a semifinalei 2009-2010 cu Olympique Lyon.

"Sunt foarte dezamăgit pentru că nu voi juca. Voi fi însă în tribună. Vreau să câştig Liga Campionilor cu Bayern cât mai repede posibil şi sunt convins că o vom face curând, poate chiar în acest sezon. Faptul că nu am jucat în finala ultimei ediţii reprezintă o enormă decepţie pentru mine; e o rană încă deschisă", a spus mijlocaşul care şi-a prelungit contractul cu Bayern München până în anul 2015.

Deşi FC Bayern a câştigat, în sezonul 2009-2010, campionatul Germaniei, Cupa Germaniei, Supercupa Germaniei şi a jucat finala Ligii Campionilor, Franck Ribery a avut numeroase probleme în ultimul an: accidentări, implicare într-un scandal de prostituţie, trei etape suspendare de la UEFA (absent din finala Ligii Campionilor), ratarea transferului pe care şi-l dorea la Real Madrid, un turneu final dezastruos la Cupa Mondială, cu echipa naţională, şi suspendare trei meciuri din partea Federaţiei Franceze, pentru greva jucătorilor de la CM din Africa de Sud.

Ribery nu va juca în meciul Franţa - România, de la 9 octombrie, contând pentru preliminariile Campionatului European din 2012, însă va putea participa la întâlnirile contra formaţiei CFR Cluj, în grupa E a Ligii Campionilor (19 octombrie la München, 3 noiembrie la Cluj-Napoca).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici