Franţa, noua campioană europeană la handbal masculin

Echipa de handbal masculin a Franţei a câştigat, duminică, finala mare a Campionatului European, în compania deţinătoarei titlului, Danemarca, cu scorul de 41-32 (23-16), intrând în posesia trofeului.

290 afișări
Imaginea articolului Franţa, noua campioană europeană la handbal masculin

Franţa, noua campioană europeană la handbal masculin

Franţa este şi deţinătoarea titlului olimpic, în timp ce Danemarca a cucerit titlul european la ediţia precedentă.

Campioana mondială, Spania, a cucerit medalia de bronz continentală, tot duminică, după ce a câştigat finala mică în faţa Croaţiei, cu scorul de 29-28 (16-13).

Finala mică a fost arbitrată de cuplul de arbitri români Bogdan Stark şi Romeo Ştefan.

În meciul pentru locurile 5-6, Islanda a învins Polonia, vineri, cu scorul de 28-27 (13-16).

Ediţia din 2016 a Campionatului European va avea loc în Polonia, între 17 şi 31 ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici