Franţa şi-a luat revanşa în faţa României în turneul Golden European League la volei feminin

  • Naţionala feminină de volei a României a fost învinsă, vineri, cu 3-0 (25-17, 25-18, 25-23), de reprezentativa similară a Franţei, în primul meci din al doilea turneu Golden League, care are loc în hexagon.
  • În meciul tur, jucat la Cluj Napoca, România a învins în set decisiv, cu 3-2.
1054 afișări
Imaginea articolului Franţa şi-a luat revanşa în faţa României în turneul Golden European League la volei feminin

Sursa foto: Mediafaxfoto

În celălalt meci al zilei, din Grupa A, Spania a învins din nou Azerbaidjan cu 3-0.

Tricolorele dispută în acest weekend meciurile din al doilea turneu Golden European League, grupa A, care se desfăşoară de vineri până duminică în Franţa.

Echipa României face parte din Grupa A, adversare fiindu-i Franţa, Azerbaidjan şi Spania, toate trei calificate la turneul final al Campionatului European.

Anul acesta, din cauza pandemiei, sistemul de disputare al competiţiei este unul modificat, etapele tur-retur fiind înlocuite cu două turnee.

Primul turneu s-a desfăşurat săptămâna trecută România, iar cel de-al doilea are loc Franţa.

Echipa clasată pe primul loc se va califica la turneul Final Four, care va avea loc la Ruse, în Bulgaria, în zilele de 19 şi 20 iunie.

În acest moment, după 4 meciuri, România ocupă locul 3, cu 6 puncte, din două victorii şi două înfrângeri. Primul loc este ocupat de Spania, cu 11 puncte, urmată de Franţa, cu 7 puncte

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici