FRF a semnat un parteneriat pe doi ani cu Bancpost

Federaţia Română de Fotbal (FRF) şi Bancpost au semnat, miercuri, un parteneriat pe doi ani, instituţia financiară devenind sponsor oficial al forului, dar şi al echipei naţionale.

148 afișări
Imaginea articolului FRF a semnat un parteneriat pe doi ani cu Bancpost

FRF a semnat un parteneriat pe doi ani cu Bancpost (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

"Pentru noi este o mândrie ca pe acest drum pe care am pornit să avem Bancpost alături. Timp de aproape trei decenii, fotbalul românesc s-a aflat în elita sportului mondial. Nu a fost uşor ca într-o disciplină atât de competitivă, care stârneşte ambiţii şi pasiuni nemăsurate, să fim printre cei mai buni. Au fost vremuri în care românii s-au bucurat împreună pentru performanţele fotbaliştilor noştri şi momente în care înfrângerile au fost trăite ca drame naţionale. Astăzi, vrem să redevenim una dintre forţele continentale şi mondiale ale fotbalului", a declarat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Răzvan Burleanu a precizat că înţelegerea se poate prelungi la finalul celor doi ani. "Durata acestui contract este de doi ani cu opţiune de prelungire în funcţie de performanţa sportivă pe care o vom înregistra. Nu mi-e frică de faptul că după semnarea acestui contract jucătorii vor cere prime mai mari. S-au negociat deja aceste lucruri, iar plăţile de acum înainte se vor face prin Bancpost", a completat Burleanu.

La rândul său, preşedintele executiv al Bancpost, George Georgakopoulos, a afirmat că este onorat că instituţia pe care o conduce va fi sponsorul FRF, chiar dacă are capital majoritar grecesc. "E o onoare şi un privilegiu pentru mine că devenim sponsori ai echipei naţionale şi ai FRF. Începând de azi ne vom implica în pregătirea pentru Euro 2016 şi preliminariile Cupei Mondiale din 2018. La meciul cu Grecia voi ţine cu fotbalul. Nu am dezvăluit suma cu care vom sprijini federaţia şi sunt convins că dacă aţi fi ştiut-o, atunci aţi fi ştiut şi cu cine ţin la meci", a subliniat Georgakopoulos.

România ocupă locul 1 în Grupa F a preliminariilor Euro-2016, cu zece puncte, după patru etape, iar Grecia este pe locul 6, ultimul, cu un punct. Anul trecut, România a învins Grecia în deplasare, cu scorul de 1-0, returul urmând a avea loc în 7 septembrie, la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici