Froch se motivează înaintea posibilei confruntări cu Bute urmărind serialul Spartacus

Pugilistul britanic Carl Froch, fost deţinător al centurii WBC la categoria supermijlocie, a declarat că îşi doreşte din nou să fie campion mondial şi că a încercat să se motiveze în acest sens urmărind serialul "Spartacus: Nisip însângerat".

119 afișări
Imaginea articolului Froch se motivează înaintea posibilei confruntări cu Bute urmărind serialul Spartacus

Carl Froch (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Froch a precizat că îşi doreşte ca din cele două meciuri negociate pentru acest an cu campionul mondial la supermijlocie în versiunea IBF, Lucian Bute, ar vrea ca primul să aibă loc în Anglia.

"Meciul cu Bute ar putea avea loc, mai este şi o revanşă cu Kessler (n.r. - Mikkel Kessler l-a învins pe Froch în 2010) pe care o vrem cu disperare. Promotorul meu Eddie Hearn discutã cu oamenii potriviţi şi sunt sigur că va obţine ceva pentru mine în 2012. Oriunde sau oricând voi face ce trebuie să fac pentru a obţine titlul mondial în acest an, asta îmi doresc. M-am uitat recent la serialul Spartacus pentru a mă motiva. Încercăm să obţinem un prim meci cu Bute în Anglia, dar ei vor această primă confruntare în Canada. Evident, am demonstrat că sunt bucuros să merg oriunde şi să boxez cu oricine, dar le-am promis fanilor un meci acasă şi vom încerca să onorăm această promisiune", a spus Carl Froch pentru Sky Sports.

Promotorul britanicului Carl Froch, Eddie Hearn, a declarat recent că sportivul pe care îl impresariază ar putea să îl întâlnească pe campionul mondial la supermijlocie în versiunea IBF, Lucian Bute, în două meciuri distincte ce ar urma să se dispute în 14 aprilie (Montreal) şi 4 august (Nottingham). "Am stabilit două date: 14 aprilie la Montreal şi 4 august la Nottingham. Nu văd de ce aceste date nu ar putea fi stabilite săptămâna viitoare şi într-un contract", a spus Hearn pentru espn.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici