Gabriela Szabo, desemnată ca reprezentanta României la Asociaţia Europeană de Atletism

Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, a fost desemnată de către Federaţia Română de Atletism candidatul României la alegerile pentru Consiliul Asociaţiei Europene de Atletism, se arată într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

102 afișări
Imaginea articolului Gabriela Szabo, desemnată ca reprezentanta României la Asociaţia Europeană de Atletism

Gabriela Szabo (Imagine: Ovidiu Andrei/Mediafax Foto)

Propunerea a fost făcută de preşedintele Federaţiei Române de Atletism, Ion Sandu, şi a fost votată în unanimitate de către Consiliul Federal.

"Mă bucură faptul că Federaţia Română de Atletism a decis să-mi acorde onoarea de a reprezenta România în cel mai înalt for de decizie al atletismului european. Am de gând ca în viitorul mandat în calitate de membru al Consiliul Asociaţiei Europene de Atletism să contribui la dezvoltarea atletismului pe plan european, atât prin sensibilizarea factorilor de decizie, cât şi prin propuneri de programe de conştientizare a publicului larg. Atletismul este o mişcare sportivă de tradiţie în România, iar noi, ca foşti atleţi, avem datoria să-l susţinem şi să contribuim la dezvoltarea sa. Mă bucură faptul că voi putea continua proiectele sportive la nivel european şi le mulţumesc colegilor pentru încrederea acordată", a declarat Gabriela Szabo.

Alegerile pentru noul Consiliu Director vor avea loc în perioada 10-11 Aprilie 2015, la Bled, în Slovenia. Evenimentul se va desfăşura în cadrul Congresului Atletismului European. Gabriela Szabo deţine funcţia de membru cu drepturi depline în consiliul forului european din primăvara anului 2011.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici