Gabriela Szabo, Ivan Patzaichin şi Leonard Doroftei, invitaţi de onoare la Cupa Ligii Profesioniste de Handbal

Liga Profesionistă de Handbal organizează primul turneu sub egida sa, la finalul acestei săptămâni, la Chiajna, cu participarea a patru echipe din campionatul masculin, dar şi invitaţi de marcă.

193 afișări
Imaginea articolului Gabriela Szabo, Ivan Patzaichin şi Leonard Doroftei, invitaţi de onoare la Cupa Ligii Profesioniste de Handbal

Gabriela Szabo (Imagine: Cristiana Sabau/Mediafax Foto)

Preşedintele LPH, Alexandru Dedu, a dorit ca această primă ediţie a Cupei Ligii, chiar dacă are caracter amical, să arate ca şi competiţiile similare din străinătate.

Astfel, au fost invitate trei personalităţi din sportul românesc - Gabriela Szabo, Ivan Patzaichin şi Leonard Doroftei - pentru a da loviturile de începere şi a oferi autografe fanilor. De asemenea, cuplurile de arbitri desemnate să conducă partidele sunt printre cele mai bine cotate din România, iar întreaga competiţie va fi televizată.

Echipele participante sunt Ştiinţa Bacău, HC Odorhei, Potaissa Turda şi Dinamo Bucureşti. Iniţial, a fost invitată HCM Constanţa, scopul turneului fiind de alinia primele patru clasate din Liga Naţională, dar campioana a declinat participarea. La fel s-a întâmplat şi cu CSM Bucureşti, care trece printr-o perioadă dificilă în plan finaciar.

Programul meciurilor din cadrul primei ediţii a Cupei Ligii este următorul:

  • Vineri: HC Odorhei-Dinamo Bucureşti (ora 16.00), Ştiinţa Bacău- Potaissa Turda (18.00)

  • Sâmbătă: Ştiinţa Bacău–Dinamo Bucureşti (15.30), HC Odorhei–Potaissa Turda (17.30)

  • Duminică: Potaissa Turda–Dinamo Bucureşti (10.00) şi HC Odorhei–Ştiinţa Bacău (12.00).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici