GALA PROSPORT "15 ANI" - Eduard Novak: Mă bucur că am schimbat faţa sportului paralimpic în România

Rutierul Eduard Novak, singurul campion paralimpic din istoria României, a declarat, joi, că 2012 este cel mai bun an al său şi speră ca 2016 să fie la fel de bun, menţionând că se bucură că a schimbat faţa sportului paralimpic românesc.

144 afișări
Imaginea articolului GALA PROSPORT "15 ANI" - Eduard Novak: Mă bucur că am schimbat faţa sportului paralimpic în România

Eduard Novak (Imagine: Alexandru Dobre/Mediafax Foto)

"Este cel mai bun an pentru mine şi sper ca şi 2016 să fie la fel de bun. După jocurile paralimpice mi s-a schimbat viaţa şi acum sunt liniştit. Am reuşit să îmi dau seama ce am realizat abia la o lună după Jocurile Paralimpice, pentru că până atunci trăgea toată lumea de mine. Mă bucur că am schimbat faţa sportului paralimpic. Acum sunt recunoscut pe stradă şi sunt salutat. Nimeni nu mă băga în seamă până acum", a spus Novak, prezent la Gala "Prosport 15 ani".

Eduard Novak a câştigat, în acest an, o medalie de aur şi una de argint la Jocurile Paralimpice de la Londra.

Cu ocazia împlinirii a 15 ani de la apariţia ziarului, Gala ProSport reuneşte peste 200 de personalităţi din sportul românesc. ProSport va acorda 15 premii speciale la Gala care marchează atât 15 ani de la prima apriţie, cât şi cel mai amplu eveniment de recunoaştere a valorilor sportului românesc. Unul dintre trofee, cel care desemnează sportivul preferat al românilor din ultimii 15 ani - "anii ProSport" - a fost ales exclusiv de cititorii ziarului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici