GALA PROSPORT "15 ANI" - Nadia Comăneci: A fost un an frumos pentru gimnastică

Fosta sportivă Nadia Comăneci a declarat, joi seară, cu ocazia participării la Gala "ProSport 15 ani", că 2012 a fost un an foarte frumos pentru gimnastică, performanţele fiind destul de bune faţă de aşteptări, la Jocurile Olimpice de la Londra.

259 afișări
Imaginea articolului GALA PROSPORT "15 ANI" - Nadia Comăneci: A fost un an frumos pentru gimnastică

Nadia Comăneci (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"A fost un an foarte frumos pentru gimnastică, după ceea ce s-a întâmplat la Jocurile Olimpice. Este greu pentru că nu avem atât de multe gimnaste. Faţă de aşteptări, performanţele au fost destul de bune. S-a cucerit ceea ce trebuia cucerit. E foarte frumos să vezi atâţia campioni. Eu am venit special pentru asta. Probabil că voi primi şi un premiu, dar dacă nu o voi face mă bucur că sunt aici", a spus Nadia Comăneci.

Gimnastica din România a adus trei medalii la Jocurile Olimpice de la Londra: una de aur prin Sandra Izbaşa la sărituri, una de argint prin Cătălina Ponor la sol şi una de bronz în concursul feminin pe echipe.

Cu ocazia împlinirii a 15 ani de la apariţia ziarului, Gala ProSport reuneşte peste 200 de personalităţi din sportul românesc. ProSport va acorda 15 premii speciale la Gala care marchează atât 15 ani de la prima apriţie, cât şi cel mai amplu eveniment de recunoaştere a valorilor sportului românesc. Unul dintre trofee, cel care desemnează sportivul preferat al românilor din ultimii 15 ani - "anii ProSport" - a fost ales exclusiv de cititorii ziarului.

"ACUM LIVE VIDEO pe www.prosport.ro: Gala ProSport! Am strâns tot ce are mai bun sportul românesc într-un singur loc"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici