Galatasaray este foarte aproape de a-l transfera pe Mutu

Gruparea Galatasaray Istanbul, la care este antrenor Gheorghe Hagi, l-a achiziţionat pe fotbalistul echipei CFR Cluj, Juan Culio, şi este foarte aproape de un transfer al atacantului Fiorentinei, Adrian Mutu, informează presa turcă.

18 afișări
Imaginea articolului Galatasaray este foarte aproape de a-l transfera pe Mutu

Galatasaray este foarte aproape de a-l transfera pe Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit ligtv.com.tr, Culio ar urma să se alăture noii sale echipe, în această seară, în cantonamentul din Antalya. Cotidianul Milliyet notează că negocierile dintre cele două grupări au început de la suma de 3 milioane de euro, iar în cele din urmă, cu intervenţia lui Hagi, suma acceptată de clujeni a fost de 1,5 milioane de euro.

Conform ajansspor.com, directorul sportiv al clubului Galatasaray şi impresarul Victor Becali au negociat, miercuri seară, la Istanbul, un transfer al lui Mutu, ajungând la un acord, dar decizia finală în acest caz urmează să fie luată de preşedintele grupării Adnan Polat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici