Gâlcă: Aveam nevoie de acest trofeu după un an destul de greu

Tehnicianul stelist Constantin Gâlcă a declarat, miercuri seară, că jucătorii săi aveau nevoie de câştigarea trofeului Cupei Ligii, deoarece au avut un sezon greu, care continuă însă cu trei meciuri foarte importante, două în campionat şi finala Cupei României.

131 afișări
Imaginea articolului Gâlcă: Aveam nevoie de acest trofeu după un an destul de greu

Gâlcă: Aveam nevoie de acest trofeu după un an destul de greu (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Mă bucur foarte mult că am câştigat acest titlu, aveam nevoie după un an destul de greu, care de altfel continuă cu trei meciuri foarte importante pentru noi. Sunt bucuros la primul meu trofeu, dar de mâine dimineaţă trebuie să ne gândim la meciul cu FC Botoşani, din campionat. Pentru noi Cupa Ligii a fost o competiţie bună, ne-a ajutat mult, pentru că am folosit jucători care nu prea au evoluat în campionat. Chiar şi în această seară am folosit jucători care au venit după unele accidentări sau nu prea au jucat şi mă bucur pentru toţi, pentru modul în care s-au dăruit", a spus Gâlcă.

Gâlcă speră ca duminică la meciul cu FC Botoşani să-l poată utiliza pe portarul Arlauskis. "Încă simte ceva la umăr, dar modul în care se pregăteşte ne dă speranţe pentru zilele următoare. În seara asta am optat pentru Niţă, deoarece el se antrenează foarte bine şi merita să joace".

El a vorbit şi despre Marius Şumudică, antrenorul Astrei Giurgiu, echipă care va întâlni duminică principala adversară a Stelei în lupta pentru titlu, ASA Târgu Mureş: "Şumudică a demonstrat ca antrenor că îşi doreşte să câştige fiecare meci la fel ca mine. E un antrenor foarte bun, cu un lot foarte bun şi cu siguranţă va face totul pentru a câştiga. Îmi pun speranţele şi în Astra, şi în Oţelul, pentru că sunt meciuri foarte grele, nu grele, la fel cum sunt şi ale noastre".

Rugat să-i transmită ceva lui Şumudică, Gâlcă a spus: "Să ia deciziile cele mai bune".

Juctorii echipei Steaua nu vor sărbători câştigarea Cupei Ligii, a afirmat Gâlcă, subliniind că este timp de petrecere după încheierea campionatului şi după finala Cupei României.

Întrebat dacă va rămâne antrenorul echipei Steaua şi în sezonul viitor, Gâlcă a răspuns: "Nu mă întrebaţi pe mine, întrebaţi clubul. Eu am zis că oricine ar veni, dacă e stelist, e binevenit. Nu ştiu dacă rămân sau nu dacă voi câştiga cele trei trofee, nu depinde de mine, nu sunt eu patron la Steaua".

Echipa Steaua Bucureşti a câştigat Cupa Ligii Adeplast, după ce a învins, miercuri, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (1-0), formaţia Pandurii Târgu Jiu, în finala competiţiei. Golurile au fost marcate de Iancu '3 (penalti), Chipciu '54 şi Ţucudean'67.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici