Gâlcă: Cred că în minutul 80 am avut penalti la Sepsi

Tehnicianul echipei Steaua, Constantin Gâlcă, a declarat miercuri seară, după meciul cu ASA Târgu Mureş, scor 0-1, că formaţia sa ar fi trebuit să beneficieze de un penalti în minutul 80, el precizând că jucătorul oaspeţilor, Laszlo Sepsi, a comis henţ în careu.

321 afișări
Imaginea articolului Gâlcă: Cred că în minutul 80 am avut penalti la Sepsi

Gâlcă: Cred că în minutul 80 am avut penalti la Sepsi (Imagine: Dragos Savu/Mediafax Foto)

"A fost un joc bun al nostru, în care ne-am creat ocazii, dar nu le-am fructificat. E greu să câştigi dacă nu marchezi. Eu cred că în minutul 80 am avut penalti la Sepsi. O ia cu mâna. Arbitrajele pe care le-am avut nu ne-au favorizat, dar nici jocul nostru nu a mai fost cel din tur. Nu am mai avut acea limpezime şi constanţă. Ocazii avem, dar nu avem linişte în faţa porţii să finalizăm", a spus Gâlcă.

Tehnicianul a precizat că îşi propune ca Steaua să se impună în toate meciurile rămase până la finalul sezonului. "Ne gândim să câştigăm toate cele cinci meciuri rămase. Sper ca şi echipele cu care joacă ASA să-i împiedice. Ei nu au un joc foarte strălucit, dar sunt foarte eficienţi. Suntem obligaţi să câştigăm cele cinci meciuri rămase. Dacă până acum depindeam de noi, acum depindem de ASA. Din decembrie am spus că nu este terminat încă campionatul", a afirmat el, menţionând că Steaua are şansa a doua la câştigarea campionatului.

Întrebat dacă este o ruptură între el şi vestiar, Gâlcă a răspuns: "Ce să fac? Să zic că nu e? Că nu e? Întrebaţi-i pe ei".

Formaţia ASA Târgu Mureş a învins, miercuri, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Steaua, într-un meci din etapa a XXIX-a a Ligii I, şi a trecut pe primul loc în clasament, gruparea bucureşteană coborând astfel pe poziţia a doua.

Golul a fost marcat de Zicu, în minutul 37.

Meciul a fost arbitrat de George Găman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici