Gâlcă: Mă aşteptam la un început de joc mult mai bun

Tehnicianul Stelei, Constantin Gâlcă, a declarat, miercuri seară, că se aştepta ca jucătorii săi să evolueze mult mai bine în prima repriză a meciului cu Stromsgodset, scor 1-0, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, subliniind că aceştia s-au adaptat greu la suprafaţa artificială de joc.

123 afișări
Imaginea articolului Gâlcă: Mă aşteptam la un început de joc mult mai bun

Constantin Galca (Imagine: Aleksandar Djorovic/Mediafax Foto)

"A fost un debut fericit, am început mai greu, dar a doua repriză am avut ocaziile mai clare, unde puteam să marcăm mult mai multe goluri. Nu ne-am adaptat la suprafaţa de joc, am avut şi trac de început de Champions League, mă aşteptam la un început de joc mult mai bun. Mai avem un retur şi încercăm să câştigăm şi acasă", a declarat Gâlcă la Sport.ro.

Campioana României, Steaua Bucureşti, a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa norvegiană Stromsgodset, într-un meci contând pentru prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Iancu, în minutul 49.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici