GALERIE FOTO Simona Halep s-a fotografiat cu cel de-al 23-lea trofeu câştigat în carieră

Simona Halep a postat, duminică, pe Facebook, imagini în care apare fericită, ţinând în mâini trofeul de la Melbourne, al 23-lea din carieră.

1607 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Simona Halep s-a fotografiat cu cel de-al 23-lea trofeu câştigat în carieră

Sursa Foto: Facebook Simona Halep

„Numărul 23 şi mă simt atât de bine”, scrie, duminică, Simona Halep, pe Facebook, la imaginile în care apare ţinând în mâini trofeul de la Melbourne.

Ea spune că este primul trofeu câştigat la Melbourne:

„Mulţumesc pentru susţinere şi abia aştept să revin pe teren pentru Australian Open”, mai scrie sportiva.

Simona Halep a câştigat finala turneului Melbourne Summer Set 1, după ce a învins-o pe Veronika Kudermetova, cu 6 - 2, 6 - 3.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici