Ganea: Sper ca până mâine să fie rezolvată legitimarea lui Daniel Niculae

Antrenorul formaţiei Rapid, Ionel Ganea, a declarat, marţi, la Sport.ro, că atacantul Daniel Niculae discută cu oficialii clubului despre revenirea la gruparea giuleşteană şi speră ca legitimarea lui să fie rezolvată până miercuri.

97 afișări
Imaginea articolului Ganea: Sper ca până mâine să fie rezolvată legitimarea lui Daniel Niculae

Daniel Niculae (Imagine: Zoltan Kiraly/Mediafax Foto)

"Conducerea clubului discută cu el şi eu sper ca până mâine situaţia lui să fie rezolvată şi să poată juca. Poate că nu ar putea duce un meci întreg, dar eu cred că măcar o repriză tot poate să joace", a afirmat tehnicianul.

Ganea a afirmat că în perioada următoare ar putea semna cu Rapid şi fundaşul Cristian Săpunaru, care, la fel ca Daniel Niculae, se antrenează alături de lotul formaţiei sale de mai multe zile. "Cristi Săpunaru vine şi el, dar mai aşteaptă puţin. Eu mi-aş dori să vină, mi-a zis că în caz că nu găseşte o ofertă mai bună afară atunci vine. Legitimarea lui şi a lui Nico ar fi un plus pentru echipă, sunt doi jucători cu experienţă. Rapidul are nevoie de ei", a precizat Ionel Ganea la Sport.ro.

În vârstă de 31 de ani, Daniel Niculae a evoluat pentru Rapid şi în returul ediţiei trecute a Ligii a II-a, dar în vară a refuzat să prelungirea contractului căutându-şi o echipă în străinătate. El a jucat în perioada 2001-2006 la Rapid, după care a evoluat în străinătate la formaţiile AJ Auxerre, AS Monaco, AS Nancy şi Kuban Krasnodar.

Cristian Săpunaru este jucător liber din 21 august, când conducerea clubului spaniol Elche i-a reziliat unilateral contractul. Fundaşul a mai evoluat pentru formaţia giuleşteană în două rânduri, în perioada 2006-2008 şi sub formă de împrumut timp de şase luni, în 2010. În cariera sa, fotbalistul în vârstă de 30 de ani a mai jucat la echipele FC Naţional, Callatis Mangalia, FC Porto şi Real Zaragoza.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici