Gardoş: M-am accidentat grav la genunchi şi a trebuit să mă operez luni

Fotbalistul echipei Southampton, Florin Gardoş, a anunţat, pe contul său de Facebook, că a fost supus unei intervenţii chirurgicale la genunchi luni, în urma unei accidentări grave pe care a suferit-o săptămâna trecută, şi a precizat că operaţia a decurs fără probleme.

422 afișări
Imaginea articolului Gardoş: M-am accidentat grav la genunchi şi a trebuit să mă operez luni

Gardoş: M-am accidentat grav la genunchi şi a trebuit să mă operez luni (Foto: Alexandru Hojda / Mediafax Foto)

"Din păcate, sezonul n-a început foarte bine: săptămâna trecută m-am accidentat grav la genunchi într-un amical şi a trebuit să mă operez luni. Operaţia a decurs fără probleme şi in cel mai scurt timp încep recuperarea. O să vă anunţ aici cum merg lucrurile, sunt convins căa totul va fi bine", a notat Gardoş.

Press Association a notat, vineri, că Florin Gardoş ar putea fi indisponibil şapte luni din cauza unei accidentări la genunchi, informaţie venită de la tehnicianul Ronald Koeman: "Este o veste foarte tristă. Gardoş se afla la al doilea sezon la Southampton. După o astfel de accidentare pierzi şase sau şapte luni şi toată lumea este dezamăgită".

Din cauza accidentării la genunchi, Florin Gardoş va rata ultimele meciuri pe care naţionala României le va disputa în preliminariile Euro-2016.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici