George Becali, finanţator Steaua: Hamroun poate să plece, dar niciun ban sub trei milioane de euro

George Becali, finanţatorul echipei Steaua Bucureşti, a anunţat, duminică, faptul că mijlocaşul algerian Jugurtha Hamroun nu va avea parte de prea multă indulgenţă, după ce nu s-a prezentat la antrenamente şi a plecat în Elveţia fără să primească acceptul clubului.

650 afișări
Imaginea articolului George Becali, finanţator Steaua: Hamroun poate să plece, dar niciun ban sub trei milioane de euro

George Becali, finanţator Steaua: Hamroun poate să plece, dar niciun ban sub trei milioane de euro (Imagine: Razvan Lupica/ Arhiva Mediafax Foto)

Fotbalistul sosit de la Oţelul Galaţi în vara anului 2015 i-a cerut lui Reghecampf să-l lase să plece la Paris, pentru a-şi rezolva unele probleme personale. Hamroun n-a primit acceptul, mai ales că Steaua joacă marţi cu Sparta Praga, dar totuşi acesta a plecat. Nu la Paris, aşa cum i-a transmis lui Reghecampf, ci la Zurich.

Becali susţine că vizita jucătorului în Elveţia are legătură cu oferta pe care acesta o are de la Al Sadd. Pe scurt, a plecat să negocieze cu oficialii clubului din Qatar. Patronul Stelei spune că Hamroun riscă să fie suspendat până la finalul contractului, dacă arabii nu plătesc 3 milioane de euro pentru transferul său. Potrivit afirmaţiilor făcute de Mirel Rădoi, Al Sadd oferă 2,5 milioane de euro.

”Crede că pleacă atunci când vrea el, vine când vrea. Sunt oameni în care nu poţi să-ţi pui baza. A plecat de capul lui, pe urmă am aflat că s-a dus în Elveţia cu aia din Qatar. El poate să plece, dar niciun ban sub 3 milioane. Doi ani suspendare şi cu asta basta.

Steaua îngenunchează în faţa unui fotbalist? Sau Becali îngenunchează în faţa unui fotbalist? Niciodată! Îi dau salariu şi stă, care-i problema? Îl penalizăm cu 25% din contract, pe urma îl trimitem la 6 dimineaţa să se antreneze la liceu. El se întoarce, o să vină la echipă, dar nu va juca. Spunea că e la Paris, noi am aflat că e în Elveţia. Se întoarce în seara asta. Să se antreneze, Liga Campionilor nu vede. Dacă e slabită echipa, ce? Am nişte principii şi aşa am răzbit în viaţă!", a declarat Gigi Becali la Sport.ro.

Jugurtha Hamroun a strâns 36 de meciuri, zece goluri şi şase pase decisive în toate competiţiile în care a evoluat cu Steaua Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici