Gheorghe Hagi, antrenor Viitorul Constanţa: Ianis nu a jucat la Fiorentina pentru că este român

Iniţial, antrenorul Viitorului a atacat regula înjumătăţirii punctelor, în privinţa căreia nu este de acord, ca mai apoi, la conferinţa de presă, să-şi amintească de modul în care fiul său a fost tratat în Italia.

662 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi, antrenor Viitorul Constanţa: Ianis nu a jucat la Fiorentina pentru că este român

Gheorghe Hagi, antrenor Viitorul Constanţa: Uitaţi-vă ce echipă am, de ce să nu fiu optimist?

Ianis Hagi a învăţat să se bucure de fotbal din nou la Viitorul, odată cu venirea în iarnă, în schimbul a 2.5 milioane de euro. Decarul echipei şi-a pus amprenta pe jocul campioanei României, iar impulsionat de evoluţiile fiului său Gică Hagi şi-a continuat războiul cu preşedintele Fiorentinei, Pantaleo Corvino: ”M-au minţit în faţă pe mine şi pe Ianis, Ianis a avut 3 oferte când s a întors, un antrenor mare a spus ca Ianis poate fi comparat cu Totti, l-au amendat pe Ianis pentru că a declarat că e dezamăgit şi nu joacă la club”

Hagi susţine că Ianis a fost discriminat la Fiorentina: „Nu l-au băgat pentru că e român! Directorul sportiv face şi desface tot la Fiorentina. E mai rău decât în România, pe vremea Generalilor, când jucam la Steaua! Fiorentina are 100 milioane de euro buget şi e pe locul 11 cu Pioli”.

Gheorghe Hagi, antrenor Viitorul Constanţa: Uitaţi-vă ce echipă am, de ce să nu fiu optimist?

Gică Hagi a fost foarte mulţumit de cum s-a comportat echipa sa, în victoria scor 2-1 împotriva Botoşaniului, dar are în continuare războiul său cu iniţiatorii regulii înjumătăţirii punctelor. Antrenorul campioanei a comentat ultimul rezultat al echipei, aceasta urcând până pe locul patru. 

Andrei Ciobanu i-a adus o victorie nesperată lui Hagi, în minutul 90+3, printr-un şut magnific, care candiează la reuşita campionatului: "Am arătat că avem talent, că de două ori am reuşit şi cu Astra, şi cu Botoşani, în momente în care am fost sub presiune. Mental am stat bine şi cred că am făcut un meci foarte bun şi când ne aşteptam mai puţin a venit golul lui Ciobanu. Uitaţi-vă ce echipă am, de ce să nu fiu optimist? Atunci când reacţionează aşa în faţa unei echipe cu experienţă..."

În aceeaşi măsură, Hagi a fost supărat: "Numai în România poate să fie... ieri am învăţat ceva, că doi e mai mare decât trei. Nu ştiu ce socoteli se fac, dar trebuie să facem un rezultat pozitiv cu Iaşiul, în deplasare, dar avem potenţial să facem un meci bun, ca să intrăm în play-off. Dacă nu, mergem cu regula cu care o să facem 20 de puncte, numai în România se întâmplă asta".

Ianis Hagi a înscris un gol şi a dat assist-ul la golul lui Ciobanu: "Ianis e mult mai bine, e mult mai proaspăt, mental stă bine, riscă mai mult, simte mult mai bine jocul. În scurt timp o să revină, pentru că nu a jucat nici măcar la nivelul ăsta în ultimul an şi jumătate. El ştie că poate mult mai mult".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici