Gheorghe Hagi va primi trofeul Golden Foot în cadrul unei gale la Monte Carlo

Fostul fotbalist Gheorghe Hagi va primi trofeul Golden Foot, care îi va fi oferit de prinţul Albert de Monaco, luni, în cadrul unei gale la Monte Carlo, informează site-ul oficial al grupării din Liga I.

1243 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi va primi trofeul Golden Foot în cadrul unei gale la Monte Carlo

Gheorghe Hagi va primi trofeul Golden Foot în cadrul unei gale la Monte Carlo (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Premiul Golden Foot este echivalent cu Hall of Fame-ul fotbalului, iar în cadrul acestei ceremonii Gheorghe Hagi îşi va imprima talpa piciorului pe aleea "Promenada Campionilor" de pe riviera monegască.

Potrivit sursei citate, printre celebrităţile care au primit această distincţie de-a lungul timpului se numără Pele, Maradona, Roberto Baggio, Zidane, Romario sau George Best.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici