Ghete de milioane - TOP 10 cei bine plătiţi fotbaliştii din sponsorizări pentru ghetele de fotbal

  • Neymar: „Când eram mic îi vedeam pe Pele, Cruyff şi Maradona că purtau Puma”
  • Messi şi Ronaldo au contracte cu Adidas şi respectiv Nike
  • Balotelli joacă pentru Brescia în Serie B
1730 afișări
Imaginea articolului Ghete de milioane - TOP 10 cei bine plătiţi fotbaliştii din sponsorizări pentru ghetele de fotbal

Ghete de milioane - TOP 10 cei bine plătiţi fotbaliştii din sponsorizări pentru ghetele de fotbal

Ştii că fotbaliştii dau bani buni pe obiecte de lux, dar ştii şi cât primesc de la sponsorii lor? Nu e nicio surpriză că Neymar primeşte cei mai mulţi bani, doar ce a semnat cel mai profitabil contract de sponsorizare individual din istorie.

TOP 10 SPONSORIZĂRI GHETE DE FOTBAL (sume în euro/an)

  1. NEYMAR – 25 MILIOANE
  2. MESSI – 20 MILIOANE
  3. RONALDO – 16 MILIOANE
  4. MBAPPE – 15 MILIOANE
  5. BALOTELLI – 5 MILIOANE
  6. BALE – 4 MILIOANE
  7. GRIEZMANN – 4 MILIOANE
  8. POGBA – 3 MILIOANE
  9. VERRATTI – 2.7 MILIOANE
  10. SALAH – 2.7 MILIOANE

Leo Messi şi Cristiano Ronaldo completează podiumul. Cei doi rivali au contracte de sposorizare pentru echipament pe viaţă. Nici Mbappe nu o duce deloc rău. E cel mai tânăr jucător din top 10 şi primeşte cu doar un milion de euro mai puţin decât Ronaldo.

Pe locul 5, la mare distanţă de Mbappe, este, surprinzător, Mario Balotelli. Atacantul Italian a semnat în 2014 un contract valabil pe 10 ani şi chiar dacă a avut multe sezoane slabe, banii au continuat să vină.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici