Gigi Becali: Am încheiat colaborarea cu Cristiano Bergodi

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, la Sport.ro, la finalul partidei cu Şerif Tiraspol, scor 0-0, din prima etapă a grupei H a Ligii Europa, că a încheiat colaborarea cu antrenorul Cristiano Bergodi.

27 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Am încheiat colaborarea cu Cristiano Bergodi

Gigi Becali: Am încheiat colaborarea cu Cristiano Bergodi (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"I-am spus lui Renzo Rossi (n.r. - antrenorul secund) că s-a încheiat colaborarea cu Bergodi. Gestul făcut de el la cabine a fost prea umilitor. Am fost umilit, nu mai pot lucra cu acest om. Mă umileşti, dar onoarea nu poţi să mi-o iei. Este vorba de comportamentul tău. Am nevoie să fiu respectat, iar angajaţii pe care-i plătesc să mă respecte. Şi 5-0 dacă era, hotărârea era aceeaşi. Nu m-am dus să-i cert pe jucători la cabine. O singură dată în opt ani am fost în pauză la vestiare, asta a fost a doua oară. Poate doar prezenţa mea era pozitivă, n-am apucat să zic nimic, au fost gesturile care au fost. Nervos fiind, am plecat n-am mai vrut să fiu umilit. N-am mai stat de vorbă cu Bergodi", a spus Becali.

Oficialul stelist a menţionat că încă nu poate spune dacă managerul general Basarab Panduru va fi noul antrenor.

"Mâine veţi afla, nu am vorbit cu Panduru, el a venit ca manager, nu ca antrenor sau în locul lui Bergodi. Nu pot spune că va fi antrenor înainet de a vorbi cu el", a mai spus Gigi Becali.

De asemenea, Gigi Becali a declarat, la GSP TV, că rezultatul din meciul cu Şerif Tiraspol este "ruşinos".

"Nu e un rezultat rău, e ruşinos, pentru că echipa aceasta e mai slabă decât Ujpest sau Motherwell. Ei nu au jucat nimic, dar nici noi nu am fost mai buni. Nu pot să îmi dau seama ce s-a întîmplat. Ionescu a fost mort la mijlocul terenului, Szekely a fost în nota lui, Nicoliţă nu se putea descurca singur. Dacă nu are cu cine juca, el ce să facă? Bogdan Stancu a mai mişcat cîte ceva, dar la întâmplare. Au jucat fotbal la întâmplare, nu au construit nimic. Mi-e ruşine şi mi-e jenă, mai multe nu ştiu ce să mai spun. Nu vreau să comentez aiurea acum. Voi lua mâine măsuri şi o să le aflaţi atunci. Eu văd altfel lucrurile despre relaţia patron-antrenor decât le vede presa. Toţi cei pe care îi plătesc sunt angajaţii mei", a spus Gigi Becali.

Tehnicianul Cristiano Bergodi a declarat, în cadrul conferinţei de presă de după meci, că la pauza partidei nu s-a întâmplat nimic.

"Nu vreau să comentez nimic, la pauză nu s-a întâmplat nimic. Eu îmi văd de treaba mea şi îmi fac în continuare munca de antrenor. Eu am venit aici cu sufletul, încerc să implementez respect între noi, între jucători. Nu vreau să vorbesc despre altceva, sunt numai polemici şi nu vreau să mă bag în ele".

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, joi, pe teren propriu, în compania campioanei Republicii Moldova, Şerif Tiraspol, în prima etapă a grupei H a Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici