Gigi Becali: Din ce aud, Olăroiu vine 70 la sută la naţională, Piţurcă 30 la sută

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că, din ce a auzit el, tehnicianul Cosmin Olăroiu va deveni noul selecţioner al naţionalei în proporţie de 70 la sută, în timp ce antrenorul Victor Piţurcă este cotat cu 30 la sută din şanse.

19 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Din ce aud, Olăroiu vine 70 la sută la naţională, Piţurcă 30 la sută

Gigi Becali: Din ce aud, Olăroiu vine 70 la sută la naţională, Piţurcă 30 la sută (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Aud că vine Olăroiu în proporţie de 70 la sută şi Piţurcă în proporţie de 30 la sută. Bârfe. Clar, nu ştiu nimic, n-am vorbit cu Mircea Sandu sau Kassai. Dar mai mari procente le are Olăroiu, aşa aud. E posibil să rămână Răzvan, nu ştiu", a spus Becali.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, vineri agenţiei MEDIAFAX, că în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF din 7 aprilie se va face o analiză a rezultatelor echipei naţionale, lăsând să se înţeleagă că e posibil să se discute şi schimbarea selecţionerului Răzvan Lucescu.

Însă preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, agenţiei MEDIAFAX, că în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal de joi se va pune sigur în discuţie demiterea lui Răzvan Lucescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici