Gigi Becali: Eu m-am gândit la Pena, dar nu l-a vrut Mihai Stoica

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, într-o emisiune televizată, că a dorit să-l transfere pe atacantul Marius Pena de la Oţelul Galaţi, dar s-a opus tranzacţiei managerul general Mihai Stoica.

156 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Eu m-am gândit la Pena, dar nu l-a vrut Mihai Stoica

Gigi Becali: Eu m-am gândit la Pena, dar nu l-a vrut Mihai Stoica

"M-am gândit la Pena, dar i-am spus lui Mihai şi nu vrea Mihai. L-am văzut la un meci şi l-am sunat pe MM Stoica, care a zis că nu. Eu nu fac de capul meu. De Maxim putea să zică oricine, e valoros, şi totuşi am întrebat şi pe MM şi pe Reghe. Dar la Pena nu fac de capul meu. MM a zis că nu e de Steaua. Nu ştiu de ce a zis asta. Deşi eu îl văd puternic, dacă ar face pregătire cu noi ar putea fi mult mai bun. Dă cu capul, e puternic, protejează bine mingea, e periculos. Eu caut un atacant din România şi atunci am zis «uite, Pena» şi am zis şi de ăla de Braşov, Batin. Că doar nu o să-l iau pe «Iliescu» (n.r. Ilijoski) de la Rapid", a declarat Becali, la GspTV.

Becali a făcut aceste afirmaţii după ce preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a propus conducerii FC Steaua să îl achiziţioneze pe atacantul formaţiei Oţelul Galaţi Marius Pena. "După părerea mea, dacă vor un vârf, propun să îl ia pe Pena de la Galaţi. Dacă eu eram manager la Steaua, pe Pena l-aş fi luat. Deci, pentru retur, eu l-aş fi luat pe Maxim şi un vârf de atac, atât, niciun fundaş dreapta, nimic", a declarat, marţi, oficialul Ligii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici