Gigi Becali: Ne vedem în finală!

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat miercuri că formaţia sa va ajunge în finala Ligii Europa, anunţând că va transfera 4-5 jucători la echipa sa, care a obţinut calificarea în 16-imile de finală ale competiţiei, după ce a învins, scor 3-1, cu AEK Larnaca.

495 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Ne vedem în finală!

Gigi Becali: Ne vedem în finală! (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Am avut încredere că în postul Crăciunului domnul Iisus Hristos ne va aduce calificarea, pentru că nu se putea califica Maccabi Haifa. Fericirea este cu atât mai mare cu cât la meci au fost 50.000 de oameni. Am făcut români fericiţi, măcar atâta lucru să facem şi noi. Îmi cântă sufletul, îmi cântă inima. Bucuria asta nu am mai trăit-o de când ne-am calificat Galatasaray în Liga Campionilor. Acum o să aduc 4-5 jucători, o să vedeţi voi Steaua, ne vedem în finală. Ciocu mic toată lumea acum, Steaua este în primăvara europeană", a spus Becali la Sport.ro.

Gigi Becali l-a felicitat pe antrenorul Ilie Stan pentru faptul că a optat să joace cu Nikolici în meciul cu formaţia cipriotă şi că se gândeşte să-l achiziţioneze pe sârb definitiv. "Îl felicit pe Ilie Stan că a optat să joace cu Nikolici. Este posibil să-l cumpăr definitiv pe Nikolici, el merită toată atenţia noastră. Merită să-l iei numai pentru ce a făcut în această seară", a spus oficialul clubului stelist.

Becali a dorit să-i mulţumească şi atacantului Ciprian Marica pentru rezultatul obţinut de Schalke 04 în meciul cu Maccabi Haifa, scor 3-0: "La 1-0 tot mai aveam emoţii, dar ştiam că vom câştiga, pentru că am văzut atitudinea echipei. Îi mulţumesc şi lui Marica, pentru că atunci când am văzut că este 2-0 pentru germani am stat liniştit".

La finalul meciului de pe Arena Naţională, Gigi Becali a fost aşteptat de aproximativ 1.000 de suporteri la ieşirea de la tribuna oficială. Fanii i-au cerut să se urce pe maşină, i-au aruncat mai multe fulare, pe care oficialul stelist le-a ridicat, le-a fluturat. Becali, care a dat curs cererii fanilor de a se urca pe maşină, le-a strigat suporterilor "Tiki-taka Barcelona" şi "Să vă dea Dumnezeu sănătate şi fericie aşa cum am avut eu în această seară".

Echipa Steaua Bucureşti s-a calificat în 16-imile de finală ale Ligii Europa, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-0), cu formaţia cipriotă AEK Larnaca, în ultima etapă a Grupei J, iar Maccabi Haifa a fost învinsă de Schalke 04, cu scorul de 3-0. Golurile steliştilor au fost marcate de Rusescu '55 din penalti şi Nikolici '70, '85, în timp ce pentru ciprioţi a înscris Gorka Pintado, în minutul 61.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici