Gigi Becali nu e interesat de titlurile Stelei, ci de banii care îi intră în buzunar: "Mă interesează pe mine 24, 25? Pe mine mă interesează bănuţul la Gigi Becali în buzunar"

Finanţatorul stelist Gigi Becali a declarat, luni, că nu este interesat de numărul titlurilor de campioană obţinute de Steaua, ci doar de banii pe care îi va încasa din calificarea în grupele Ligii Campionilor.

3670 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali nu e interesat de titlurile Stelei, ci de banii care îi intră în buzunar: "Mă interesează pe mine 24, 25? Pe mine mă interesează bănuţul la Gigi Becali în buzunar"

Gigi Becali nu e interesat de titlurile Stelei, ci de banii care îi intră în buzunar (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Să sărbătorească ei (n.r. - jucătorii) cu suporterii. Eu sărbătoresc bănuţul la buzunar, calificarea din grupele Ligii Campionilor. Atunci sărbătoresc, când intră material la Gigi Becali, la buzunar. Mă interesează pe mine 24, 25? Pe mine mă interesează bănuţul la Gigi Becali în buzunar şi la Steluţa, la icoană. Pe suporteri îi bucur cu performanţe de palmares şi pe patron cu bănuţ la buzunar. Gigi Becali, bani, milioane, zeci de milioane", a spus Becali.

Gigi Becali a afirmat că a solicitat FRF un loc în Liga a II-a, pentru meciurile pe care echipa secundă le-ar avea de disputat în cazul în care gruparea "roş-albastră" ar reuşi calificarea în grupele Ligii Campionilor. "Am cerut de la FRF să ne aprobe un loc în Liga a II-a, pentru că aşa ne obligă UEFA. Nu putem juca cu copiii pe care îi avem acum că ne dau 29-0. Trebuie să cumpăr vreo şapte, opt-zece jucători. Ca să fac o echipă competitivă trebuie să aibă competiţie", a adăugat Becali.

Finanţatorul stelist le recomandă cluburilor care nu au primit licenţa pentru sezonul următor al Ligii I din cauza insolvenţei să se adreseze Curţii de Apel Bucureşti şi nu TAS. "Ăştia cu licenţele, dacă au probleme, ce să caute la TAS? Du-te la Curtea de Apel Bucureşti, ce să cauţi la TAS? Dacă nu ai inteligenţă, eşti prost, te duci la TAS, dacă ai inteligenţă, te duci la Curtea de Apel şi poate că găseşti acolo un judecător rapidist - deşi mai greu să găseşti - mai ai o şansă. La TAS nu ai nicio şansă. Mă judec în ţara mea, act administrativ. L-am sunat pe Copos, dar habar nu avea, de unde să ştie? Dacă Rapid retrogradează cred că renunţă definitiv. Nu îmi pare rău de Rapid. Să scap de ei, (n.r. - suporterii) îl înjurau pe Mirel Rădoi toată ziua, cine ţine cu Steaua nu ştiu ce cu familia. Să nu mai aud de ei, pentru că ei au inventat toate măgăriile şi înjurăturile", a precizat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici