Gigi Becali: Nu mă aşteptam la acest rezultat, dar nu sunt supărat

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi seară, după înfrângerea din meciul cu VfB Stuttgart, scor 1-5, din etapa a V-a a grupei E a Ligii Europa, că nu se aştepta la acest rezultat, dar a menţionat că nu este supărat.

627 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Nu mă aşteptam la acest rezultat, dar nu sunt supărat

Gigi Becali (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"E fotbal, ce contează. Nu mă aşteptam la acest rezultat. Am fost în vestiar şi le-am spus băieţilor să nu mai fie supăraţi că ăsta e fotbalul. Au multe meciuri de jucat de acum încolo şi se vor mai întâmpla şi altele de genul ăsta. E un meci de fotbal, de ce să stea supăraţi? Le-am zis aşa: «Câte puncte aveţi? Zece puncte, da? Le-am făcut eu? Nu, le-aţi făcut voi. Bravo vouă şi cu asta basta». Suntem pe primul loc, care-i problema? S-a complicat situaţia? S-a complicat. De ce să fiu supărat? Ei au făcut punctele astea zece. Dacă le făceam eu, da atunci eram supărat. Altfel de ce? Nu există niciun motiv să fiu supărat. Pe Reghecampf l-am îmbrăţişat şi i-am zis să stea liniştit că nu e nicio problemă. Nu-mi place să-i văd supăraţi. Jucătorii erau supăraţi. Unii erau cu capul în jos, iar eu le-am zis să fie cu capul sus. Sunt unii orgolioşi. Chipciu, de exemplu, e foarte orgolios. I-am zis: «Capul sus măi tată că nu e problemă»", a spus Becali.

Echipa Steaua Bucureşti a fost învinsă, joi, pe Arena Naţională din Capitală, cu scorul de 5-1 (4-0), de formaţia germană VfB Stuttgart, într-un meci din etapa a V-a a grupei E a Ligii Europa şi va juca pentru calificarea în 16-imile de finală în ultima rundă, în deplasare, cu FC Copenhaga.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Taşci '5, Harnik '18, Sakai '23 şi Okazaki '31, '55. Pentru Steaua a înscris Mihai Costea, în minutul 83.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici