Glume înainte de derby: Copos i-a trimis un sac de cărbuni lui Badea

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, i-a trimis preşedintelui CA al FC Dinamo, Nicolae Badea, o scrisoare şi un sac de cărbuni înaintea meciului direct, programat sâmbătă, de la ora 20.00, pe Stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu, în cadrul etapei a XXI-a a Ligii I.

45 afișări
Imaginea articolului Glume înainte de derby: Copos i-a trimis un sac de cărbuni lui Badea

Glume înainte de derby: Copos i-a trimis un sac de cărbuni lui Badea (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Copos şi-a explicat gestul pe blogul său personal, precizând că sacul cu cărbuni poate fi folosit pentru "încălzirea Dinamurilor jucătorilor" conduşi de Ioan Andone.

"Domnule Preşedinte, echipele noastre se vor întâlni, din nou, sâmbătă. Ca şi dumneavoastră, fac tot ceea ce pot pentru ca echipa mea, Rapid, să fie cât mai bine pregătită la ora meciului. Totuşi, datorită prieteniei care ne leagă, îmi permit să vă ofer un mic dar care să-i fie de folos lui Dinamo în această întâlnire. Am luat cu toţii act de relaţiile privilegiate dezvoltate în ultimul timp de Dinamo cu Pandurii Târgu Jiu. Având în vedere faptul că, în prezent, aceştia nu vă mai pot ajuta, producţia de huilă din Valea Jiului fiind în scădere, vă ofer un sac cu cărbuni pe care să îl folosiţi pentru încălzirea Dinamurilor jucătorilor dumneavoastră. Deoarece cărbunele pe care vi-l ofer arde cu 70 % mai mult, sper să aveţi cu 70 % mai mulţi spectatori în «Groapă», iar noi să marcăm cu 70 % mai multe goluri decât de obicei. Sperăm ca şi arbitrajul să fie cu 70 % mai bun decât media", se arată în scrisoarea trimisă de Copos preşedintelui Nicolae Badea.

Echipa Rapid întâlneşte, sâmbătă, de la ora 20.00, pe teren propriu, formaţia Dinamo, într-o partidă contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici